Την προσεχή Δευτέρα ο Κυριάκος Μητσοτάκης, θα παραβρεθεί στην εκδήλωση στη μνήμη της Μαριέττας Γιαννάκου, με την οποία συνδεόταν με στενή φιλία, καθώς και στην εκδήλωση για τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Σημίτη, υπογραμμίζει σε σχετική ανακοίνωσή του ο Παύλος Μαρινάκης, απαντώντας σε ανακριβές ρεπορτάζ της εφημερίδας Εστία.

Σε δημοσίευμά της η εφημερίδα υποστηρίζει πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα πήγαινε μόνο στην εκδήλωση για τον Κώστα Σημίτη και όχι σε αυτή για την Μαριέττα Γιαννάκου. Ο Παύλος Μαρινάκης κάνει λόγο για fake news που μιλούσαν για απουσία του πρωθυπουργού από την εκδήλωση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του κυβερνητικού εκπροσώπου Παύλου Μαρινάκη:

«Για την αποφυγή διάδοσης fake news, τα οποία βασίζονται στο ανακριβές ρεπορτάζ της εφημερίδας Εστία, διευκρινίζουμε ότι το πρόγραμμα του Πρωθυπουργού μετά την αλλαγή του χρόνου επιστροφής από την επίσημη επίσκεψή του στην Κίνα, προβλέπει ότι τη Δευτέρα 6 Νοεμβρίου θα παρευρεθεί στην εκδήλωση στη μνήμη της Μαριέττας Γιαννάκου, με την οποία συνδεόταν με στενή φιλία, καθώς και στην εκδήλωση για τον πρώην Πρωθυπουργό Κώστα Σημίτη»