Ο κατήφορος του Τσίπρα: Παίρνει πάνω του την πλαστογραφία σε βάρος του Γεραπετρίτη

3430

Ο Τσίπρας αποκάλυψε, κατά τη σημερινή του ομιλία στη συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματος, ποιος είναι ο “ιθύνων νους” πίσω από την πλαστογραφία σε βάρος του υπουργού Επικρατείας, Γιώργου Γεραπετρίτη.

Αναφερόμενος στη δήλωση του κ. Γεραπετρίτη για τις ΜΕΘ, αντί να ζητήσει συγνώμη για τις άθλιες ανακοινώσεις του ΣΥΡΙΖΑ και του Νάσου Ηλιόπουλου, υιοθέτησε πλήρως την καραμπινάτη πλαστογραφία λέγοντας ακόμη ένα χοντροκομμένο ψέμα: «ούτε λίγο ούτε πολύ ότι ευτυχώς που δεν έχουμε περισσότερες ΜΕΘ γιατί έτσι θα είχαμε περισσότερους νεκρούς. Πραγματικά δε ξέρω αν αυτές οι δηλώσεις είναι προϊόν του πανικού ή του αμοραλισμού και του κυνισμού τους. Δεν ξέρω αν προδίδουν τον ερασιτεχνισμό ή την ιδεοληψία τους», δήλωσε ο Αλ. Τσίπρας.

Για την ιστορία η πραγματική δήλωση του Γ. Γεραπετρίτη είναι η εξής:
«Αν με ρωτάτε, θα ήθελα να έχουμε και 5.000 ΜΕΘ. Οι ΜΕΘ όμως δεν είναι η λύση του ζητήματος θα πρέπει πρώτα απ’ όλα να προφυλασσόμαστε εμείς οι ίδιοι ώστε να μη χρειάζεται να προσφεύγουμε στις ΜΕΘ. Αυτό είπα σήμερα, λίγα δευτερόλεπτα πριν το αποκομμένο και εκτός πλαισίου απόσπασμα της δήλωσής μου που κυκλοφορεί. Για κάθε αντικειμενικό ακροατή, είναι προφανές ότι ανέφερα πως η έμφαση πρέπει να δοθεί στην πρόληψη ώστε να μην φτάνουμε να γεμίσουν οι εντατικές, ανεξαρτήτως αριθμού. Η αξιωματική αντιπολίτευση αλλοίωσε τη δήλωσή μου για να με χαρακτηρίσει τυμβωρύχο. Δυστυχώς οι λέξεις, στον μύλο της πολιτικής αντιπαράθεσης, έχουν χάσει το νόημά τους».

Όλες οι ειδήσεις που έχουν σημασία, από την Ελλάδα και τον Κόσμο, έγκυρα και έγκαιρα στο tomanifesto.gr