Έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει η ανακοίνωση της Παλαιστινιακής παροικίας Ελλάδας σχετικά με τη δολοφονία του Ιωνά Καρούση στο Τελ Αβίβ από τρομοκράτες. Στην ανάρτηση της η Αντιπροσωπεία της Παλαιστινιακής Αρχής δημοσίευσε φωτογραφίες του νεαρού Ιωνά από την περίοδο της στρατιωτικής του θητείας στο Ισραήλ, γράφοντας ότι «Ο Ίωνας δεν ήταν αθώος πολίτης που επισκεπτόταν το Ισραήλ. Ήταν, μέλος του ισραηλινού στρατού», κάτι το οποίο ξεσήκωσε κύμα αντιδράσεων. Και κάπου εκεί παρενέβη ο Νικήτας Κακλαμάνης, ο οποίος έξω από τα δόντια είπε αυτό που σκεφτόμαστε όλοι μετά από από αυτήν την κατάπτυστη ανάρτηση. 

Συγκεκριμένα σε πολύ έντονο ύφος ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας σε συνέντευξη του υποστήριξε ότι αυτοί που έγραψαν αυτήν την άθλια ανακοίνωση δεν έχουν θέση στην Ελλάδα και πρέπει να πάνε στις χώρες που δρουν οι τρομοκρατικές οργανώσεις που θαυμάζουν, όπως η Χαμάς και η Χεζμπολάχ. Συγκεκριμένα ανέφερε: «Έχω εξοργιστεί πάρα πολύ με την ανακοίνωση της Παλαιστινιακής Παροικίας για αυτά που είπαν για τον Ιωνά. Το θεωρώ απαράδεκτο. Δεν ανασκεύασαν τίποτα κατά την άποψη μου. Κατά την προσωπική μου άποψη αυτή η υπόθεση δεν μπορεί να τελειώσει σε επίπεδο τηλεοπτικών τραπεζιών. Οι κύριοι αυτοί που έβαλαν την υπογραφή τους κάτω από αυτό, δεν έχουν θέση στην Ελλάδα. Αυτές οι ακραίες φωνές να πάνε εκεί που θαυμάζουν, μαζί με τη Χαμάς και τη Χεζμπολάχ... Όχι στην Ελλάδα». Ο Νικήτας Κακλαμάνης είπε τα πράγματα με το όνομα τους, αυτό που δεν τολμούν να που το πολλοί πολιτικοί, ιδιαίτερα της αριστεράς, υποστηρίζοντας δολοφόνους, τρομοκράτες και λοιπούς ακραίους για να μην θίξουν τα λούμπεν στοιχεία της ελληνικής αριστεράς. 

Να θυμίσουμε ότι μετά τις εντολές αντιδράσεις, η Παλαιστινιακή Παροικία ανακοίνωσε ότι αποσύρει τη επίμαχη ανάρτηση, ωστόσο εμμένει στις θέσεις της, υποστηρίζοντας ότι οι Έλληνες στηρίζουν τα εθνικά δικαιώματα των Παλαιστινίων. Ουσιαστικά δεν πήραν απολύτως τίποτα πίσω. Πράγματι, όπως πολύ εύστοχα ανέφερε ο Νικήτας Κακλαμάνης, τέτοιες ακραίες φωνές δεν έχουν θέση στην Ελλάδα. Και αν τέλος πάντων αγαπούν τόσο πολύ χώρες όπου δρουν τρομοκρατικές οργανώσεις και χώρες όπου ουσιαστικά τα ανθρώπινα δικαιώματα και η δημοκρατία είναι είδη προς εξαφάνιση, μπορούν να μεταναστεύσουν σε αυτές και να νιώσουν τη σχετική χαρά. 

Ακολουθεί το σχετικό απόσπασμα, όπως το δημοσίευσε η Ομάδα Αλήθειας: