Μια εμμονή την έχει ο Απόστολος Γκλέτσος με τον Στέφανο Κασσελάκη, τον οποίο κυριολεκτικά κράζει όπου σταθεί και όπου βρεθεί. Ο άλλοτε υποστηρικτής του έκπτωτου προέδρου σε συνέντευξη του στο ΣΚΑΙ υποστήριξε ότι ο πρώην πρόεδρος έκανε το χειρότερο ατόπημα για αριστερό κόμμα, να τα βάλει δηλαδή με τους εργαζόμενους και μάλιστα στον ΣΥΡΙΖΑ, εννοώντας προφανώς τις απολύσεις και τις διώξεις μη αρεστών στελεχών. Μάλιστα έκανε υπαινιγμούς ότι ο έκπτωτος πρόεδρος ουδέποτε σεβάστηκε τα όργανα και τις διαδικασίες του κόμματος και ήθελε να παίρνει μόνος του τις αποφάσεις. «Έκανε το χειρότερο ατόπημα, τα έβαλε με εργαζόμενους στο κόμμα και τώρα ζητάει και τα ρέστα. Αν χρειαστεί θα πάω να απολογηθώ και στην Επιτροπή Δεοντολογίας γιατί εγώ σέβομαι το κόμμα και τα όργανα, σε αντίθεση με κάποιους άλλους που δεν σέβονται τίποτα», σχολίασε με αφορμή την πρόταση παραπομπής του στην Επιτροπή Δεοντολογίας του κόμματος.

Στην ίδια συνέντευξη ο Απόστολος Γκλέτσος υποστήριξε ότι στον ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να τελειώνουν γρήγορα με τους καυγάδες για να κάνουν αντιπολίτευση στην κυβέρνηση, υπονοώντας ότι αυτό θα γίνει με την οριστική αποπομπή Κασσελάκη από το κόμμα. Ο ίδιος άλλωστε δεν δήλωσε ποτέ αντίθετος στον αποκλεισμό της υποψηφιότητάς του από τα όργανα του κόμματος. Παράλληλα ισχυρίστηκε ότι ο ίδιος ως πρόεδρος θα είναι πολύ πιο αποτελεσματικός σε αντιπολίτευση απέναντι στην κυβέρνηση από τον έκπτωτο πρόεδρο.

Εκεί που μας χρωστούσαν, μας πήραν και το βόδι 


Φυσικά η επίθεση στον Στέφανο Κασσελάκη συνεχίστηκε. Ο πρώην δήμαρχος Στυλίδας ισχυρίστηκε ότι οι υπαινιγμοί Κασσελάκη για μαύρο χρήμα και κουκουλοφόρους στον ΣΥΡΙΖΑ ήταν η στιγμή που κατάλαβε ότι δεν ήταν ο κατάλληλος πρόεδρος για το κόμμα. Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά: «Εκεί που μας χρωστούσαν μας ζητούν και το βόδι. Ο κ. Κασσελάκης έχει πει για μαύρα ταμεία και για κουκουλοφόρους, πράγματα αδιανόητα». Επιπλέον δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην επιλογή του Στέφανου Κασσελάκη να κάνει αντιπολίτευση από τα πρωινάδικα και τις κουτσομπολίστικες εκπομπές. Ο ίδιος τόνισε ότι «Δεν μπορείς να είσαι αρχηγός αριστερού κόμματος και να μην παράγεις πολιτική, παρά μόνο life style». Τέλος απέρριψε τους ισχυρισμούς ότι ο Στέφανος Κασσελάκης βρίσκεται σε διατεταγμένη υπηρεσία διάλυσης του ΣΥΡΙΖΑ, ωστόσο εξέφρασε την άποψη ότι κάνει όσα περνούν από το χέρι του για για να διαλύσει το κόμμα.