Ο Γεωργούλης, η ομιλία στην Ευρωβουλή και η… Ντενίση (vid)

223

Τη δική του εκδοχή για την γνωστή ομιλία του στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, που προκάλεσε πολλά σχόλια, καθώς κανείς δεν καταλάβαινε τι έλεγε, έδωσε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και γνωστός ηθοποιός, Αλέξης Γεωργούλης… ελπίζοντας παράλληλα να γίνει κριτής σε ριάλιτι, μαζί με τη Μιμή Ντενίση…

Ο… πολυπράγμων ευρωβουλευτής βρέθηκε στο στόχαστρο πολλών όταν συμμετείχε σε εκδήλωση για την εξόρυξη χρυσού στο Ευρωκοινοβούλιο, όπου μίλησε με την ιδιότητά του ως συντονιστής της Επιτροπής Αναφορών (PETI) για να ενημερώσει για την πρόοδο των αιτημάτων που κατατέθηκαν στην Επιτροπή, χωρίς να γίνεται -κυριολεκτικά- αντιληπτό το τί έλεγε.

Εξηγώντας ο ίδιος τι συνέβη, είπε στο «Πρωινό» του Ant1:

«Η ομιλία που έγινε viral δεν ήταν επίσημη. Αυτοσχεδίαζα εκείνη τη στιγμή και κάποιοι το συνδύασαν με τη δυσλεξία που έχω… Αυτό που με πείραξε περισσότερο είναι ότι το περιστατικό συνδυάστηκε με τη δυσλεξία και ήταν σαν να χλευάζει τους συγκεκριμένους ανθρώπους».

Και αφού… άφησε τα περί ευρωβουλής, ο Αλέξης Γεωργούλης πέρασε στο… καίριο θέμα του εάν θα είναι κριτής, με τη Μιμή Ντενίση, στο ριάλιτι YFSF.

Αφορμή, οι δηλώσεις που έκανε η Μιμή Ντενίση, προεκλογικά, όταν είχε πει ότι «αν είναι ο Αλέξης Γεωργούλης και πλάι είναι ένας που έχει κάνει τρία διδακτορικά και είναι καθηγητής πανεπιστημίου στο Princeton, (ο Έλληνας) θα ψηφίσει τον Αλέξη Γεωργούλη. Δεν λέω ότι δεν του αξίζει ή ότι δεν θα τα βγάλει πέρα, λέω απλώς ότι ο Έλληνας δεν ψηφίζει με λογική».

Φαίνεται ότι τα σχόλια της Μιμής Ντενίση ήταν εξίσου… σημαντικά για τον Αλέξη Γεωργούλη, μια και… ανέλυσε τη σχέση τους και το εάν έχει ενοχληθεί, λέγοντας: «Μιλήσαμε και με τη Μιμή Ντενίση και ανταλλάξαμε πολύ καλές κουβέντες, εννοώντας ότι κι εγώ δεν περίμενα να κάνει κάποιο σχόλιο που να είναι τόσο αρνητικό. Που δεν ήταν. Ουσιαστικά μου είπε και εμένα ότι “Δεν είχα τέτοιο σκοπό”. Λέμε πράγματα τα οποία μέσα στη ροή έχουν ένα ενδιαφέρον και λογική συνέπεια. Όταν το απομονώσεις μπορεί να δηλώνει ακριβώς το αντίθετο. Προσπάθησα να καταλάβω τι εννοούσε με το συναισθηματικό κομμάτι, δηλαδή πώς κοιτούσε και τι ήθελε να πει και για αυτό δεν μπήκα στη διαδικασία να σκεφτώ ότι ίσως να έχει κάποιο δόλο».

Ερωτηθείς εάν θα ξανασυνεργαστούν ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε: «Δεν έχουμε κλείσει ακόμα για το YFSF. Μακάρι να είμαστε με τη Μιμή στην κριτική επιτροπή»(!).

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Όλες οι ειδήσεις που έχουν σημασία, από την Ελλάδα και τον Κόσμο, έγκυρα και έγκαιρα στο tomanifesto.gr