Ο Φρουζής αποκάλυψε τη σκευωρία του ΣΥΡΙΖΑ

278
ΑΠΕ-ΜΠΕ

Παντελώς εκτεθειμένοι είναι πλέον στον ΣΥΡΙΖΑ με την σκευωρία Novartis να αποκαλύπτεται σημείο – σημείο.

Ο Κωνσταντίνος Φρουζής μετά τις αποκαλύψεις για τις επαφές που είχε με τον ΣΥΡΙΖΑ αλλά και την χρηματοδότηση μέσω διαφημιστικού προγράμματος της κομματικής εφημερίδας Αυγή, τίναξε στον αέρα άλλα δύο δήθεν σκάνδαλα που οι μηχανορράφες του έστησαν το προηγούμενο διάστημα με μόνο στόχο την πολιτική εξόντωση των πολιτικών τους αντιπάλων.

Κατά την διάρκεια της εξέτασης του μάρτυρα, δέχθηκε ερώτηση από τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ για την περιβόητη πια υπόθεση των εμβολίων για το Η1Ν1 κατά την θητεία του Δημήτρη Αβραμόπουλου στο υπουργείο Υγείας. Χαμογελώντας χαρακτήρισε «αστεία πράγματα» τα όσα υποστήριζαν οι βουλευτές.

«Απορώ πως το λέτε. Τα κέρδη της Novartis ήταν 400.000 ευρώ» ξεκαθάρισε καταρρίπτοντας τους ισχυρισμούς για μίζες εκατομμυρίων.

Όσον αφορά το έτερο «σκάνδαλο» του μοριακού ελέγχου  και πάλι υπουργίας Αβραμόπουλου, ο Κωνσταντίνος Φρουζής αποστόμωσε τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας πως η Novartis δεν συμμετείχε καν στον διαγωνισμό.

H κατάθεση Φρουζή ολοκληρώθηκε αργά το απόγευμα της Παρασκευής και την σκυτάλη παίρνουν πλέον ο Φιλίστωρ Δεσταμπασίδης και η πρώην γραμματέας του κ. Φρουζή, Μαρία Μαραγγέλη.

Βγαίνοντας από την αίθουσα ο Κωνσταντίνος Φρουζής βρέθηκε ενώπιον των δημοσιογράφων οι οποίοι είχαν μαζί του έναν μικρό διάλογο.
Δημοσιογράφος: Κουραστήκατε;
Φρουζής: Ναι, δεν το έχω ξαναζήσει. Στα meeting λειτουργούμε διαφορετικά
Δημοσιογράφος: Ηταν η πρώτη φορά που καταθέσατε;
Φρουζή : Ναι, δεν με είχε καλέσει κανείς. Έπρεπε να γίνει. Ήθελα να πω τις θέσεις μου, πέρασαν 4 χρόνια.

 

Όλες οι ειδήσεις που έχουν σημασία, από την Ελλάδα και τον Κόσμο, έγκυρα και έγκαιρα στο tomanifesto.gr