Περισσότερα από 200 έργα τέχνης, στα οποία συμπεριλαμβάνονται πίνακες, γλυπτά και σχέδια, δωρίζει ο δημιουργός της τηλεοπτικής σειράς «Law & Order» Ντικ Γουλφ στο Μητροπολιτικό Μουσείο Τέχνης της Νέας Υόρκης

Μεταξύ των έργων είναι «Η παραλία στο Σέβενινγκεν με ήρεμο καιρό» του Βίνσεντ βαν Γκογκ, ενώ στη δωρεά περιλαμβάνονται επίσης έργα των Μπροντσίνο, Μποτιτσέλι, Οράσιο Τζεντιλέσκι και Αρτεμισία Τζεντιλέσκι και μεταγενέστερων καλλιτεχνών, συμπεριλαμβανομένων των Τζοβάνι Μπατίστα και Τζοβάνι Ντομένικο Τιέπολο. 

Εκτός από τις δωρεές του στις συλλογές Μπαρόκ και Αναγέννησης του μουσείου , ο Γουλφ χρηματοδοτεί επίσης δύο γκαλερί που θα φέρουν το όνομά του.

«Από την εποχή που ήμουν οκτώ χρονών, σταματούσα στο Met γυρνώντας από το σχολείο, δύο με τρεις φορές το μήνα και περιπλανιόμουν στις γκαλερί» αναφέρει ο Γουλφ σε δήλωσή του. «Είμαι βέβαιος ότι οι περισσότεροι συλλέκτες θα συμφωνούσαν ότι το να βλέπεις την τέχνη σου να εκτίθεται στο μεγαλύτερο μουσείο του κόσμου είναι τιμή. Αυτό είναι το δώρο μου για τις γιορτές στο Mουσείο, στους ανθρώπους της Νέας Υόρκης και στην πόλη, στην οποία συνάντησα για πρώτη φορά τη δύναμη και την ομορφιά της μεγάλης τέχνης» τονίζει.