Ο Δέλλας φαβορί για την θέση του Αναστασιάδη στην Εθνική

17

Παρότι επίσημα δεν έχει παρθεί κάποια απόφαση στην ΕΠΟ για το μέλλον του Άγγελου Αναστασιάδη είναι προφανές ότι ο 66χρονος τεχνικός δεν μπορεί να σταθεί στην Εθνική ομάδα.

Παρά την αμέριστη στήριξη που έχει από τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας, Βαγγέλη Γραμμένο (και τους παράγοντες των Ενώσεων που επηρεάζονται από τον Ιβάν Σαββίδη),ο Αναστασιάδης θεωρείται αδύνατον να καθίσει στο επόμενο επίσημο παιχνίδι στον πάγκο της Εθνικής.

Δεν είναι μόνο η γενική κατακραυγή, αλλά και το κλίμα στ΄αποδυτήρια της Εθνικής το οποίο έχει βαρύνει εις βάρος του Έλληνα προπονητή.

Η συνάντηση του Κώστα Μανωλά και του Σωκράτη Παπασταθόπουλου με τον Β.Γραμμένο μετά το τέλος του αγώνα με την Αρμενία είχε δραματικό περιεχόμενο. Λέγεται ότι ο Παπασταθόπουλος συγκράτησε τον Μανωλά για να μην γίνουν χειρότερα…Ο Παπασταθόπουλος ξεκαθάρισε στον Γραμμένο ότι η ομάδα οδεύει φουλ για διάλυση και του ζήτησε να πάρει γενναίες αποφάσεις. «Αν φταίω εγώ, διώξε εμένα» του είπε…

Ο Γραμμένος είναι άπειρος σε τέτοια ζητήματα. Έπειτα, ο Αναστασιάδης είναι φίλος του Ιβάν Σαββίδη και γι αυτό το λόγο ο πρόεδρος της ΕΠΟ ζήτησε …48ωρη προθεσμία από τους παίκτες για να πάρει τις αποφάσεις του. Φαιδρότητες…

Ο Μανωλάς με τον Παπασταθόπουλο πάντως ξεκαθάρισαν ότι δεν μπαίνουν πάλι στ αποδυτήρια με τον Αναστασιάδη!

Την ίδια ώρα αναπτύσσεται έντονη φημολογία για τον διάδοχο του Αναστασιάδη.

Πιθανότεροι διάδοχοι του Άγγελου Αναστασιάδη είναι ο Τραϊανός Δέλλας (κατά κύριο λόγο) και ο Μαρίνος Ουζουνίδης. Ο πρώτος ήταν στην λίστα των υποψηφίων και μετά την απομάκρυνση του Μίχαελ Σκίμπε.

Όλο το τιμ του Αναστασιάδη θα ξηλωθεί ,ενώ ένα θέμα είναι τι θα γίνει και με τον Άγγελο Μπασινά…