Δεν στερεύουν φαίνεται από... επιχειρήματα στο ΠΑΣΟΚ προκειμένου να δικαιολογήσουν την απουσία τους από την κηδεία του Διονύση Σαββόπουλου, γεγονός που προκάλεσε αλγεινή εντύπωση στην κοινωνία, και φέρονται να αναθεωρούν και στελέχη του, όπως ο Παύλος Γερουλάνος σήμερα, δηλώνοντας μετανιωμένος για την άδεια καρέκλα του Νίκου Ανδρουλάκη.
Άλλο στελέχος του, ο Αντώνης Σαουλίδης, έβαλε στο τραπέζι το ζήτημα της κηδείας δημοσία δαπάνη, θέτοντας το... ερώτημα αν θα πρέπει να συμβαίνει για έναν άνθρωπο του πολιτισμού. «Ποια είναι η σκοπιμότητα, κάθε φορά που υπάρχει ένα τέτοιο τραγικό γεγονός από έναν άνθρωπο του πολιτισμού, γιατί θα πρέπει να κηδεύεται δημοσία δαπάνη», αναρωτήθηκε το στέλεχος του ΠΑΣΟΚ.
Και φυσικά ο βαθύς αυτός στοχασμός δεν «ξέφυγε» από τον δημοσιογράφο, Μάνο βουλαρίνο, ο οποίος στην εκπομπή του έδωσε «συγχαρητήρια» στον Αντώνη Σαουλίδη. «Και πολύ σωστά τα λέει ο σύντροφος Σαουλίδης! Μόνο άμα έχεις κοροϊδέψει και εκμεταλλευτεί μερικά εκατομμύρια Έλληνες, αξίζεις κηδεία δημοσία δαπάνη. Τώρα, άμα απλώς έχεις γράψει μερικά τραγούδια, γιατί να σε πληρώσουμε; Δεν είναι λογικό. Νομίζω», είπε χαρακτηρισιτκά ο Μάνος Βουλαρίνος.
