Ο γνωστός τραγουδιστής και πρώην υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Μιθριδάτης Χατζηχατζόγλου, ευρέως γνωστός ως «Μιθριδάτης», έκανε μια ανάρτηση στο «Χ», με την οποία διαφημίζει την ασχετοσύνη του. Και ο Άδωνις Γεωργιάδης του απάντησε καταλλήλως. 


Πιο συγκεκριμένα ο Μιθριδάτης ανάρτησε ένα βίντεο στο οποίο βρίσκεται σε Super Market και αφού άκουσε την ανακοίνωση του καταστήματος ότι θα είναι ανοιχτά την Κυριακή, παραμονή Πρωτοχρονιάς, αντέδρασε λέγοντας ότι δεν είναι δυνατόν αυτοί οι άνθρωποι να δουλεύουν τέτοια ημέρα για να αγοράζουμε.. ζαχαρίνη και μουσταλευριά. Εντύπωση προκαλεί η άγνοια του (δεν έχει πάει ξανά σε Super Market τις γιορτές;), καθώς το ωράριο αυτό είναι εορταστικό και ισχύει εδώ και δεκαετίες.


Φυσικά δεν παρέλειψε να του απαντήσει καυστικά ο υπουργός Εργασίας, Άδωνις Γεωργιάδης. Με ανάρτηση του ο υπουργός ξεκαθάρισε ότι τα καταστήματα είναι πάντα ανοιχτά παραμονή Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς, ακόμα και επί ΣΥΡΙΖΑ, ενώ τον πληροφόρησε ότι η νομοθεσία προβλέπει επιπλέον αμοιβή και ρεπό για όσους εργάζονται αυτές τις ημέρες.


Έπειτα αφού τον κατηγόρησε ότι λέει εξυπνάδες και δεν καταλαβαίνουν στον ΣΥΡΙΖΑ πως λειτουργεί η οικονομία, του υπενθύμισε ότι τις ίδιες ημέρες είναι ανοιχτά και πολλά άλλα καταστήματα όπως αυτά της εστίασης και τα κέντρα διασκέδασης. Μάλιστα οι χρήστες αναρωτιόταν στα σχόλια πως είναι δυνατόν ένας τραγουδιστής που δουλεύει σε τέτοια μαγαζιά, να μην γνωρίζει το ωράριό τους!


Έγραψε χαρακτηριστικά ο Άδωνις: «Θαυμάστε έναν υποψήφιο βουλευτή που δεν γνωρίζει ότι πάντα την παραμονή των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς τα καταστήματα ήταν ανοιχτά».


Ακολουθεί η σχετική ανάρτηση: