Ντόρα για Παπαγγελόπουλο: Πρέπει να τον κρίνει η τακτική δικαιοσύνη

45
tomanifesto.gr manifesto to manifesto manifesto gr manifesto.gr tomanifesto manifestogr μανιφεστο manifesto news efimerida manifesto eidhseis to manifesto eidiseis Ντόρα για Παπαγγελόπουλο: Να τον κρίνει Δικαιοσύνη και να γίνει έρευνα για τον ρόλο του

Την προσωπική της άποψη για την υπόθεση Novartis κατέθεσε η Ντόρα Μπακογιάννη, μιλώντας στον ΣΚΑΙ. Η βουλευτής της ΝΔ μίλησε για τεράστιο φιάσκο ΣΥΡΙΖΑ στην υπόθεση Novartis, σημειώνοντας ότι ο κ. Παπαγγελόπουλος ως μη πολιτικό πρόσωπο πρέπει να κριθεί από την τακτική δικαιοσύνη.

«Εγώ την εικόνα του Παναγιώτη Πικραμμένου να δακρύζει στη Βουλή δεν θα την ξεχάσω ποτέ και υπάρχουν ευθύνες» συνέχισε η πρώην υπουργός.

«Θεωρώ ότι ο κ. Παπαγγελόπουλος δεν έχει ασυλία. Από την ώρα που δεν έχει ασυλία, πρέπει να τον κρίνει η τακτική Δικαιοσύνη και να γίνει έρευνα σε βάθος για τον ρόλο του κ. Παπαγγελόπουλου για αυτήν την υπόθεση. Να μην ασχοληθεί η Βουλή. Εαν προκύψουν από τη δικογραφία του κ. Παπαγγελόπουλου, από την έρευνα που αφορά τον κ. Παπαγγελόπουλο, στοιχεία που να αφορούν άλλους πολιτικούς να το δούμε τότε». Η ίδια επέμεινε ότι πρόκειται για τελείως προσωπική της άποψη και όχι της Νέας Δημοκρατίας. «Εννοείται ότι θα αποφασίσει η Βουλή, εγώ θα πω τη γνώμη μου, αλλά βεβαίως θα συνταχθώ με την άποψη της Βουλής» τόνισε.

Όλες οι ειδήσεις που έχουν σημασία, από την Ελλάδα και τον Κόσμο, έγκυρα και έγκαιρα στο tomanifesto.gr