«Πληρωμένη» απάντηση έδωσε σήμερα, Πέμπτη, ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Νίκος Ρωμανός στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανο Κασσελάκη, ο οποίος νωρίτερα σε ανάρτησή του έκανε λόγο για «επίδειξη πολιτικής ανηθικότητας από την πλευρά του Κ. Μητσοτάκη», ενώ αιχμές άφησε και για τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Παύλο Μαρινάκη.

Ο κ. Ρωμανός είπε χαρακτηριστικά πως ο κ. Κασσελάκης «δεν κατάλαβε τι είπε ο πρωθυπουργός, δεν κατάλαβε τι είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος». Στη συνέχεια, αναφερόμενος στο ορθογραφικό λάθος που έκανε ο κ. Κασσελάκης, γράφοντας Goldman Sacks, αλλά διορθώνοντας -τι σου είναι όμως η επιλογή για επεξεργασία κειμένου στις δημοσιεύσεις...- σε Goldman Sachs, ο κ. Ρωμανός σχολίασε: «Ούτε καν έμαθε να γράφει σωστά το όνομα της εταιρείας στην οποία δούλευε». 

Πάντως, με το παραλήρημα που είχε πιάσει τον κ. Κασσελάκη στην ανάρτησή του, είναι λογικό ο κ. Ρωμανός να υποστηρίζει πως «είναι αδύνατον να απαντήσει κανείς σοβαρά στη σημερινή ανακοίνωση-επίθεση του κ. Κασσελάκη» και κατά συνέπεια, είναι λογικό ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ να επιλέγει να «γλεντήσει» τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.

Η ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη και η δήλωση του Νίκου Ρωμανού 

Αναλυτικά η ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη: 

«Διπλή επίδειξη πολιτικής ανηθικότητας από την πλευρά του Κ.Μητσοτάκη.

-Δια στόματος κυβερνητικού εκπρόσωπου θεωρεί ότι όποιος έχει εργαστεί στη Goldman Sachs είναι εν δυνάμει υποστηρικτής της δικτατορίας στην Ελλάδα!
-Και αυτοπροσώπως, αποκαλώντας «μόρφωμα» τον ΣΥΡΙΖΑ, την κυβέρνηση της ρύθμισης του χρέους και της εξόδου από τα μνημόνια.

Ακόμα και ένα κόμμα που κυβερνάει χέρι χέρι με την Ακροδεξιά εσωτερικού (Βορίδης, Γεωργιάδης, Πλεύρης) και εξωτερικού (Βελόπουλος), προσωπικά δε θα το αποκαλούσα ποτέ μόρφωμα, σεβόμενος τη δημοκρατική ψήφο των πολιτών. Όμως αυτή είναι η διαφορά μας».

Τέλος, παρακάτω ολόκληρη η δήλωση του Νίκου Ρωμανού:

«Επειδή είναι αδύνατον να απαντήσει κανείς σοβαρά στη σημερινή ανακοίνωση-επίθεση του κ. Κασσελάκη, σημειώνουμε μόνο τα εξής:
1. Δεν κατάλαβε τι είπε ο Πρωθυπουργός.
2. Δεν κατάλαβε τι είπε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος.
3. Ούτε καν έμαθε να γράφει σωστά το όνομα της εταιρείας στην οποία δούλευε».