Την διαφωνία του για τις αποχωρίσεις  από τη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ των μελών της «Ομπρέλας», της Έφης Αχτσιόγλου και του Διονύση Τεμπονέρα θέλησε να σχολιάσει μέσω Facebook o πρώην  συνεργάτης  του Αλέξη Τσίπρα στου Μαξίμου, Νίκος Καρανίκας.

Πιστός ακόμα στον Τσίπρα αλλά και στον τωρινό πρόεδρο Κασσελάκη, χωρίς να ξεφύγει ούτε στιγμή από την ομάδα των «προεδρικών» έγραψε ότιι «κόμμα δημοκρατικό είμαστε και όχι λέσχη φραξιών. Διαγράφουμε τις φράξιες και δεν τις δικάζουμε».

«Πολιτική απόφαση η διαγραφή και όχι δικαστική.
Όταν τα αρμόδια όργανα αδυνατούν να αποφασίσουν για την διαγραφή των υβριστών και συκοφαντών του κόμματος και δεν μπορούν να υπερασπιστούν το κόμμα και τον πρόεδρο Στέφανος Κασσελάκης - Stefanos Kasselakis,
όπως απαιτεί η δημοκρατική λειτουργία ενός κόμματος,
τότε αποφασίζουν τα μέλη αμεσοδημοκρατικά.

Δημοψήφισμα λέγεται.

Όταν η συκοφαντίες, τα ψεύδη και η άρνηση των δημοκρατικών αποτελεσμάτων για την εκλογή της νέα ηγεσίας γίνονται δημόσια στα ΜΜΕ τότε καμία απολογία δεν έχει αξία, καθώς δεν δικάζουμε αλλά πολιτικά αποφασίζουμε και καταστατικά λειτουργούμε.
Διαγραφή λέγεται και οχι αστικό δικαστήριο. Κόμμα είμαστε.

Αν θέλουν ας απολογηθούν τα πρόσωπα που διαγράφονται στα όργανα του κόμματος, στα μέλη του κόμματος, στο κόμμα που προσβάλουν και συκοφαντούν καθημερινά με την άρνηση τους να αποδεχτούν τα αποτελέσματα της δημοκρατίας και τα χιλιάδες μέλη που εξέλεξαν την νέα ηγεσια, τον νέο πρόεδρο. Φραξιονιστές συκοφάντες.

Κόμμα δημοκρατικό είμαστε και όχι λέσχη φραξιών. Διαγράφουμε τις φράξιες και δεν τις δικάζουμε».