Σε αγώνες που διεξήχθησαν για την 24η αγωνιστική του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου της Super League, ο σύλλογος της Κρήτης πήρε ένα σπουδαίο διπλό στη Νίκαια επικρατώντας 2-0 του Ιωνικού, ενώ Παναιτωλικός και Λεβαδειακός απέδειξαν ότι αδυνατούν για την υπέρβαση.

Ο Τοράλ πέτυχε και τα δύο γκολ των Ηρακλειωτών στο 83′ με πέναλτι και στο 90+2′.

Το πέναλτι στους φιλοξενούμενους δόθηκε με τη βοήθεια του VAR, το οποίο κάλεσε τον Παπαπέτρου.

Μάλιστα το VAR ακύρωσε για οφσάιντ γκολ των γηπεδούχων, ενώ ο διαιτητής του αγώνα έλεγξε τη φάση στο μόνιτορ και πήρε πίσω απόφασή του για πέναλτι υπέρ των γηπεδούχων και κόκκινη στον Πραξιτέλη Βούρο.

Δοκάρι με τον Μπάτιτς στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους είχαν οι νικητές, ενώ για το σύλλογο της Νίκαιας αποβλήθηκε ο Βαλεριάνος στο 90+8΄.

Ο ΟΦΗ είναι στην 9η θέση με 26 πόντους, ενώ ο Ιωνικός παραμένει σε επικίνδυνη θέση, καθώς είναι 12ος με 15 βαθμούς.

Συνθέσεις:

Ιωνικός: Χουτεσιώτης, Βαλεριάνος, Τσιγκρίνσκι, Μύγας, Ρομαό, Μπουενά (84′ Μασάς), Σάκιτς, Φαντιγκά, Κάνιας (84′ Λοβέρα), Σεμπά (90+3′ Ελευθεριάδης), Μάντζης (67′ Μάνος).

ΟΦΗ: Μανδάς, Τσιλιανίδης (86′ Μαρινάκης), Μπαλογιάννης, Βούρος, Διαμάντης, Πασαλίδης, Περέα, Ντιούσε, Μπάκιτς, Τοράλ (90+5′ Γκρόνινγκ), Ντίκο (84′ Μοσκέρα).

Ανικανοποίητοι με τη μοιρασιά… στη Βοιωτία

Το 0-0 αφήνει πικρή γεύση σε Παναιτωλικό και Λεβαδειακό οι οποίοι για διαφορετικούς λόγους ήθελαν τη νίκη.

Με αυτό το αποτέλεσμα, ο Λεβαδειακός ανέβηκε στους 14 βαθμούς, αλλά παριμένει κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού, ενώ ο Παναιτωλικός ανέβηκε στους 28 βαθμούς, αλλά δεν έχει ουσιαστικές ελπίδες για την είσοδο στα playoffs.

EUROKINISSI

Συνθέσεις:

Λεβαδειακός: Γκροφ, Παζ Χάμοντ, Νταμπό, Βρακάς, Λιάγκας, Ντεντάκης, Νίκας (69′ Σκβάρκα), Παναγιώτου, Γιαννιώτας (80′ Συμελίδης), Σάκο (74′ Δούμτσιος).

Παναιτωλικός: Γκρατερόλ, Λιάβας, Χουχούμης, Μλάντεν, Λάρσον, Μάρτενσον, Ντίας, Κολοβός (80′ Μπουζούκης), Ντουάρτε, Σενγκέλια (63′ Χουάνπι), Καρέλης (79′ Πέδρο).