Ημερίδα για τα νέα trends σχετικά με την ενίσχυση της απόδοσης του Ανθρώπινου Δυναμού, λαμβάνοντας υπόψη την εποχή της 4ης βιομηχανικής επανάστασης και την τεχνητή νοημοσύνη, θα πραγματοποιήσει ο Εκπαιδευτικός Όμιλος New York College, με την επιστημονική υποστήριξη του Athens Leadership Lab, τη Δευτέρα 16 Οκτωβρίου 2023, στις 18:30, στην Αίθουσα του Φιλολογικού Συλλόγου «Παρνασσός» (Αθήνα, Πλατεία Αγίου Γεωργίου Καρύτση 8). 

Το θέμα της ημερίδας συγκεκριμένα έχει τίτλο: «Manager ή Coach? Τα νέα trends για την ενίσχυση της απόδοσης του Ανθρώπινου Δυναμικού. Τι χρειάζομαστε στην Εποχή της 4ης Βιομηχανικής Επανάστασης και της έλευσης της Τεχνητης Νοημοσύνης στη ζωή μας». Στην Εκδήλωση θα έχουμε κοντά μας πολύ σημαντικούς ομιλητές από μεγάλες επιχειρήσεις της Ελληνικής αγοράς, τη διεθνώς βραβευμένη coach Νάνσυ Μαλλέρου και τον καθηγητή, συγγραφέα και πρύτανη του New York College Δημήτρη Μπουραντα.

Μαζί τους, θα έχουμε την ευκαιρία να μιλήσουμε για τα νέα trends σε ότι αφορά στη διαχείριση και στη βελτιστοποίηση της απόδοσης του ανθρώπινου δυναμικού, τις νέες ανάγκες, όπως αυτές διαμορφώνονται στην εποχή της 4ης Βιομηχανικής Επανάστασης, όπως επίσης και όλες τις αλλαγές που φέρνει η έλευση της Τεχνητής Νοημοσύνης στην καθημερινότητά μας. Ακόμα, την εκδήλωση θα τιμήσει με την παρουσία του ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης Άδωνις Γεωργιάδης.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο κάτωθι link: https://www.nyc.gr/about-nyc/e.... Τέλος, να σημειωθεί πως η είσοδος στην ημερίδα θα είναι ελεύθερη, ενώ θα δοθούν και βεβαιώσεις παρακολούθησης. 

image.png