Νέο βίντεο, με «πρωταγωνιστή» τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο ανέβασε η ΚΑΕ Ολυμπιακός, σήμερα το πρωί της Τρίτης σχετικά με όσα διαδραματίστηκαν στο Game 2, το βράδυ της Κυριακής, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.
Στο βίντεο φαίνονται ορισμένα από τα stories που είχε ανεβάσει ο ιδιοκτήτης των «πράσινων» Δημήτρης Γιαννακόπουλος από το ΣΕΦ κατά τη διάρκεια του αγώνα ανάμεσα στην ομάδα του Πειραιά και τον Παναθηναϊκό.
«Αναρωτιόμαστε: τα έχει δει αυτά η Πολιτεία και οι αρμόδιες Αρχές;», σημειώνει στη σχετική της ανάρτηση η ΚΑΕ Ολυμπιακός.
Υπενθυμίζεται ότι ο αναπληρωτής υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης, έχει καλέσει τις δύο πλευρές (Γιαννακόπουλο και αδερφούς Αγγελόπουλους) σε συνάντηση αύριο Τετάρτη, διαμηνύοντας ότι σε περίπτωση όπου δεν συμβεί αυτό τότε το πρωτάθλημα θα διακοπεί.
Αντίστοιχα μήνυμα έστειλε και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, αναφέροντας, σε δηλώσεις του: «Αν μέχρι το μεσημέρι δεν εμφανιστούν οι ιδιοκτήτες δεν θα ολοκληρωθεί το φετινό πρωτάθλημα. Η κυβέρνηση έχει αποφασίσει να γίνεται δυσάρεστη με ρίσκο. Να μην είναι μια κυβέρνηση θεατής σε παθογένειες. Το μπάσκετ στην Ελλάδα το αγαπάμε παραπάνω. Οι δύο ομάδες έχουν φέρει 10 φορές το ευρωπαϊκό και είναι αποτέλεσμα της επένδυσης που κάνουν αυτά τα χρόνια. Είναι αποτέλεσμα των ανθρώπων που στηρίζουν αλλά και της πίστης των φιλάθλων».