Νεκρός εντοπίστηκε ο αγνοούμενος παρουσιαστής του BBC στην παραλία Αγία Μαρίνα της Σύμης, 20 μέτρα από τη θάλασσα.

Η σορός του Μάικλ Μόσλεϊ, που είχε εξαφανιστεί εδώ και μέρες στη Σύμη, βρέθηκε από την ομάδα διασωστών και τηλεοπτικό συνεργείο, σε φράχτη στην παραλία της Αγίας Μαρίνας, χωρίς να υπάρχουν ενδείξεις πνιγμού.

O άτυχος άνδρας εντοπίστηκε όταν οι δημοσιογράφοι της ΕΡΤ επεξεργάστηκαν τα πλάνα που είχαν τραβήξει από την περιοχή έρευνας. Στο σημείο όπου έχει βρεθεί έχουν σπεύσει οι αστυνομικές και οι τοπικές Αρχές.

Τα ίχνη του 68χρονου είχαν χαθεί από την περασμένη Τετάρτη. Είχε πάει για μπάνιο και επέστρεφε με τα πόδια από δυσπρόσιτη παραλία.

Ο δρ Μάικλ Μόσλεϊ ήταν διάσημος στο Ηνωμένο Βασίλειο. Εκτός από τις εκπομπές και τα ντοκιμαντέρ ήταν αυτός που εφηύρε τη διαλειμματική νηστεία 5:2 αρκετά διαδεδομένη στη Βρετανία. Ήταν τακτικός συνεργάτης στη «ναυαρχίδα» της πρωινής ζώνης του ITV «This Morning» αλλά και σε άλλες εκπομπές του BBC.

Ιδιαίτερα φορτισμένος ο εικονολήπτης της ΕΡΤ, Αντώνης Μυστιλόγλου, η κάμερα του οποίου εντόπισε την σορό του άτυχου Βρετανού παρουσιαστή, δηλώνει στο sky news ότι θα προτιμούσε να ήταν άλλη η εξέλιξη.