Συναγερμός σήμανε στην Αστυνομία το μεσημέρι της Πέμπτης (13.03.25), καθώς βρέθηκε νεκρός άνδρας σε διαμέρισμα Airbnb στο κέντρο της Αθήνας, στην οδό Κολοκυνθούς 3.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ένας αλλοδαπός άνδρας γεννημένος το 1973, ο οποίος είχε ενοικιάσει το διαμέρισμα Airbnb, εντοπίστηκε νεκρός, ενώ ήταν δεμένος χειροπόδαρα με μία σακούλα στο κεφάλι.

Αμέσως ο ιδιοκτήτης του Airbnb, που εντόπισε νεκρό τον άνδρα, ειδοποίησε την Αστυνομία.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο  νεκρός άνδρας φέρεται να προέβη μόνος του σε ένα παιχνίδι ερωτικής αυτοικανοποίησης.

Από κάμερα έξω από το διαμέρισμα φαίνεται ότι μπήκε μόνος του σε αυτό. Μάλιστα χθες βράδυ, εμφανώς υπό την επήρεια αλκοόλ ή ουσιών είχε κλειδωθεί απ' έξω και πήγε ο ιδιοκτήτης να του ανοίξει.

Φορούσε μπουρνούζι, το κρεβάτι ήταν στρωμένο, είχε τακτοποιημένες παντόφλες δίπλα σε αυτό και δεν υπάρχουν ίχνη αναστάτωσης. Είχε μια χαλαρή θηλιά με τη ζώνη του μπουρνουζιού στα χέρια, που μπορούσαν να απελευθερωθούν.

Είχε βάλει μια σακούλα στο κεφάλι, μέσα από την οποία είχε περάσει σωλήνα συνδεδεμένη με τη φιάλη οξυγόνου, που είχε φέρει μόνος του στο χώρο.

Ενδεχομένως χρησιμοποίησε την φιάλη οξυγόνου για να μην λιποθυμήσει, ωστόσο να έχασε τις αισθήσεις του.

Οι αστυνομικοί εκτιμούν πως πρόκειται είτε για παιχνίδι ερωτικής αυτοικανοποίησης ή αυτοκτονία, αποκλείοντας προς το παρόν το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.