Με το σύνθημα «Ελλάδα - Πατρίδα - Φώτη Καρύδα» και τις ελληνικές σημαίες να κυματίζουν σε όλη την αίθουσα ξεκίνησε η κεντρική προεκλογική ομιλία του Φώτη Καρύδα. Τον παλμό έδιναν οι νέοι υποστηρικτές του, φωνάζοντας ρυθμικά συνθήματα με πάθος και ενθουσιασμό όσο τον περίμεναν με ανυπομονησία να ανέβει στη σκηνή της αίθουσας.

Περισσότερα από 1.000 άτομα τίμησαν τον έμπειρο δημοσιογράφο και υποψήφιο βουλευτή Β1 Βορείου Τομέα Αθηνών με τη Νέα Δημοκρατία, Φώτη Καρύδα, με τη δυναμική και μαζική παρουσία τους στην κεντρική του πολιτική ομιλία-συναυλία, «Αφιέρωμα στην κοινή λογική», που διεξήχθη στο Ολυμπιακό Στάδιο, στην αίθουσα Κασιμάτης.

Την ώρα της προσέλευσης του κόσμου, συντροφιά του κρατούσε μια εξαιρετική υψίφωνος που ερμήνευε ζωντανά τραγούδια με τη συνοδεία μικρής ορχήστρας. Μια όμορφη έκπληξη που ενθουσίασε το κοινό.

Τον Φώτη Καρύδα, όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση, προλόγισε η καταξιωμένη δημοσιογράφος, Μάγδα Τσέγκου, και στη συνέχεια προβλήθηκαν τρία βίντεο που έχουν γίνει viral στο Διαδίκτυο. Ειδικότερα ένα βίντεο για τη ζωή του, που του ετοίμασε η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», της καταξιωμένης δημοσιογράφου, Ζήνας Κουτσελίνη. Ένα βίντεο στο οποίο συμμετέχει και ο γνωστός ηθοποιός, Ρένος Χαραλαμπίδης, και θέλει να στείλει το μήνυμα πως όσοι εμφανίζουν ένα fake πρόσωπο στην πολιτική δεν πείθουν πια πολλούς συμπολίτες μας. Τέλος, άλλο ένα αυτοβιογραφικό βίντεο, στο οποίο ο Φώτης Καρύδας μιλάει για τη ζωή του από την εποχή που ήταν πολεμικός ανταποκριτής στη Βοσνία, πάντα στην πρώτη γραμμή του αγώνα.

Πλέον η αίθουσα είχε γεμίσει ασφυκτικά με περισσότερα από 1.000 άτομα. Τότε ο Φώτης Καρύδας ανέβηκε στο βήμα χαμογελαστός με ενέργεια και ενθουσιασμό από την αγάπη του κόσμου, μέσα σε πανηγυρικό κλίμα. Η «επανάσταση» της κοινής λογικής είχε μόλις ξεκινήσει. Ο Φώτης μίλησε στον κόσμο για το όραμά του που συνοψίζεται στις δυο ακόλουθες φράσεις: «H κοινωνία αλλάζει με πράξεις και κοινή λογική» και «Καθημερινός αγώνας πάντα στην πρώτη γραμμή της κοινωνίας».

Θύμισε στους παρευρισκόμενους πως στις εκλογές τις 21ης Μαΐου οι πολίτες θα έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν το κόμμα που τους εκφράζει, αλλά και τους εκπροσώπους τους στη Βουλή των Ελλήνων. Έτσι είναι ιδιαίτερα σημαντικό να μελετήσουν τα βιογραφικά των υποψηφίων βουλευτών https://www.karydas.gr/biograf... και να επιλέξουν ανθρώπους με ήθος, δημιουργικότητα, φρέσκες ιδέες και φυσικά με σημαντική εργασιακή εμπειρία.

Ξεκαθάρισε πως σε κάθε σημαντικό βήμα στη ζωή του, πάντα υπήρχαν άνθρωποι που του έλεγαν πως δεν θα τα καταφέρει γιατί ο στόχος του είναι πολύ υψηλός κι εκείνος πείσμωνε και τους διέψευδε πανηγυρικά! Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, αξίζει κανείς να παίρνει ρίσκα στη ζωή γιατί μόνο έτσι εξελίσσεται. Έγινε καταξιωμένος δημοσιογράφος με την αξία του, έγινε επιτυχημένος επιχειρηματίας με την αξία του και τώρα φιλοδοξεί να γίνει και επιτυχημένος βουλευτής του Β1 Βορείου Τομέα Αθηνών πάλι με την αξία του και φυσικά με την αγάπη και τη δύναμη που του δίνει ο κόσμος που πιστεύει σε εκείνον και το όραμά του.

Μεταξύ άλλων, μίλησε για τη μεγάλη επιτυχία του στο Tiktok, την αγάπη του για τα ζώα, την τεχνητή νοημοσύνη και τον ρόλο που θα παίξει στις ζωές όλων μας τα επόμενα χρόνια, τον θαυμασμό του στο πρόσωπο του Κυριάκου Μητσοτάκη και φυσικά για την οικογένειά του, τη γυναίκα του τη Ματίνα και τις δύο κόρες του που τον στηρίζουν σε κάθε του βήμα. Έκλεισε την ομιλία του τονίζοντας χαρακτηριστικά πως αν εκλεγεί βουλευτής, θα είναι πάντα δίπλα σε όλους τους πολίτες με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που είναι και σήμερα. Είναι άλλωστε ένας από εκείνους, αυτοδημιούργητος, μέλος της σιωπηλής πλειοψηφίας που εργάζεται για να ζήσει την οικογένειά του και ονειρεύεται τα παιδιά του να ζήσουν σε μια Ελλάδα της αξιοκρατίας, της δικαιοσύνης, της προκοπής, των ευκαιριών και της ανάπτυξης και, ως αποτέλεσμα των παραπάνω, της ευημερίας για όλους.

Ο Φώτης Καρύδας, κλείνοντας την κεντρική πολιτική του ομιλία του, μίλησε με όλους τους παρευρισκόμενους ξεχωριστά στο τέλος. Τους άκουσε με προσοχή και μοιράστηκαν σκέψεις και ιδέες για το μέλλον της Ελλάδας. Στη συνέχεια ακολούθησε συναυλία κατά τη διάρκεια της οποίας ο τραγουδιστής Χρήστος Σεβαστός τραγούδησε τις δικές του επιτυχίες αλλά και τραγούδια άλλων καλλιτεχνών, ξεσηκώνοντας τον κόσμο και δίνοντας έτσι ένα ξεχωριστό μουσικό τέλος στην κεντρική πολιτική ομιλία του Φώτη Καρύδα, κάτι που δεν έχει ξαναγίνει ποτέ στην Ελλάδα και αποτέλεσε μια ιδιαίτερα ευχάριστη έκπληξη για όλους τους παρευρισκόμενους!

Περισσότερες πληροφορίες για τον Φώτη Καρύδα μπορεί να βρει κανείς στο website του, ακολουθώντας τον παρακάτω σύνδεσμο: https://www.karydas.gr/ αλλά και στα παρακάτω social media:

Facebook: Φώτης Καρύδας – Fotis Karidas

Instagram: fotis_karydas

Tiktok: Φώτης Καρύδας (@fotis_karidas)

Twitter: Fotis Karidas (@fkaridas)

Youtube: Fotis Karidas (@KarydasFotis)