Νέες απαράδεχτες δηλώσεις, από τον πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκο Βελόπουλο, ο οποίος ατεκμηρίωτα υποστηρίζει πως η Νέα Δημοκρατία είχε την πρόθεση να υλοποιήσει νοθεία στις εκλογές.

Μία δήλωση που προφανώς είχε στόχο να προκαλέσει το κοινό αίσθημα, λαϊκίζοντας. Οι ισχυρισμοί του αποτελούν προσβολή προς την ίδια την Δημοκρατία, το Σύνταγμα και τη λειτουργία τους.

Οι αυθαίρετες δηλώσεις λάσπης του προέδρου της Ελληνικής Λύσης έχουν για ακόμα μία φορά ως στόχο την κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, προσπαθώντας να δημιουργήσει αρνητικές εντυπώσεις και αμφιβολίες για το αποτέλεσμα των εκλογών

Το αόριστο συμπέρασμα 

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος, σε σημερινή του δήλωσή, χρησιμοποιεί τις καταγγελίες εναντίον της ευρωβουλευτού, Άννας Μισέλ Ασημακοπούλου, για να κατλήξει στο συμπέρασμα πως η Νέα Δημοκρατία, ετοίμαζε νοθεία στις εκλογές. 

Ο ισχυρισμός έχει ως εξής: «Η ιστορία της κας Ασημακοπούλου είναι ο μίτος της Αριάδνης. Τώρα που ξετυλίγεται, λοιπόν, το κουβάρι, οδηγούμαστε σε ένα συμπέρασμα: Ότι η ΝΔ είχε την πρόθεση να υλοποιήσει, αυτό που κατήγγειλε η Ελληνική Λύση, τη νοθεία στις εκλογές».

Και καταλήγει πως: «Καλούμε όλα τα κόμματα του ελληνικού κοινοβουλίου, να παλέψουμε ώστε αυτός ο νόμος, που είναι νοθευτικός και καλπονοθευτικός, να μην εφαρμοστεί ποτέ. Όλοι μαζί από κοινού να ζητήσουμε την απόσυρση αυτής της νοθείας που επιχειρεί να κάνει η ΝΔ με τη δήθεν ψήφο των αποδήμων».