Νέα Δημοκρατία: Τι έκανε ο Παππάς με τον Αρτεμίου στην Κύπρο;

by news

Στην αντεπίθεση πέρασε η ΝΔ μετά την ανακοίνωση του Νίκου Παππά με φόντο τη φωτογραφία που ήρθε σήμερα στο φως της δημοσιότητας και απεικονίζει τον πρώην υπουργό να συναντάται σε καφέ της κυπριακής πρωτεύουσας με τον δικηγόρο Αρτεμίου το 2016.

«Χρειάστηκαν 376 λέξεις για να μην απαντήσει ο κ. Παππάς τι δουλειά είχε στην Κύπρο μαζί με τον κ. Αρτεμίου. Επίσης όταν λέει “Δε μας κάμπτουν οι πρακτόρικες πρακτικές”, τι εννοεί; Ποιοι άλλοι είναι μαζί του;» αναφέρεται στην αιχμηρή ανακοίνωση της ΝΔ που βάζει για μία ακόμη φορά στο στόχαστρο τον Νίκο Παππά.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με φωτογραφικά ενσταντανέ που δημοσιεύει το «Πρώτο Θέμα» ο στενότερος συνεργάτης του Αλέξη Τσίπρα εμφανίζεται να συναντάται ατύπως σε καφέ της κυπριακής πρωτεύουσας με το νομικό και θεωρούμενο «γκουρού των εξωχώριων εταιρειών» Αρτέμη Αρτεμίου, την ίδια περίοδο που είχε το τετ α τε με τον Σάμπυ Μιωνή.

Όπως αναφέρεται στο σχετικό δημοσίευμα ο Νίκος Παππάς συναντά στο καφέ «Company» της λεωφόρου Σταυρού στην περιοχή Στρόβολος της κυπριακής πρωτεύουσας τον άγνωστο έως τότε στην Ελλάδα δικηγόρο, με τον οποίο, ωστόσο, ο κ. Παππάς είχε ταξιδέψει τρία χρόνια νωρίτερα στη Βενεζουέλα για «δουλειές» που ποτέ δεν διευκρινίστηκε τι ακριβώς περιελάμβαναν.

Τι απαντά ο Νίκος Παππάς

Ο Νίκος Παππάς με σημερινή του ανακοίνωση υποστηρίζει ότι «το μπαράζ δημοσιευμάτων λάσπης των τελευταίων ημερών σε φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ, το μόνο που αποκαλύπτει είναι το παρακρατικό σύστημα παρακολούθησης, που είχε στηθεί και λειτουργούσε εις βάρος υπουργών της Ελληνικής Δημοκρατίας».

Όπως σημειώνει, «το καλοστημένο παρακράτος που λειτουργούσε εις βάρος της εκλεγμένης κυβέρνησης είναι που μετατρέπει τη χώρα σε λατινοαμερικανική μπανανία».

Σχετικα Αρθρα