Στον νομό Άρτας βρέθηκε κλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας ενόψει των εκλογών της 25ης Ιουνίου με επικεφαλής τον πρώην Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων και υποψήφιο Βουλευτή Β1 Αθηνών κ. Κωστή Χατζηδάκη και τον πρώην Α΄ Αντιπρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων και υποψήφιο Βουλευτή Α΄ Αθηνών κ. Νικήτα Κακλαμάνη

Κατά τη διάρκεια της περιοδείας ο κ. Χατζηδάκης επισκέφθηκε μεταξύ άλλων τα χωριά των Τζουμέρκων, Βουργαρέλι, Αθαμάνιο, Άνω Καλεντίνη και Διάσελο ενώ νωρίτερα πραγματοποίησε από κοινού επίσκεψη και ομιλία με τον κ. Κακλαμάνη, στην πόλη της Άρτας. Το κλιμάκιο συναντήθηκε και με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Άρτης κ. Καλλίνικο.

Στις δηλώσεις του αμέσως μετά το τέλος των επισκέψεων ο κ. Χατζηδάκης τόνισε: «Ο χάρτης στην Άρτα θα παραμείνει γαλάζιος, το βράδυ της 25ης Ιουνίου. Μου έκανε εντύπωση η θερμή υποδοχή από τους κατοίκους της περιοχής, όμως επισημάναμε σε όλους τους εν δυνάμει ψηφοφόρους της Νέας Δημοκρατίας ότι καμία ψήφος δεν πρέπει να πάει χαμένη στις επόμενες εκλογές. Η Ελλάδα χρειάζεται καθαρό ορίζοντα».

whatsapp-image-2023-06-08-at-212313.jpeg

Από την πλευρά του ο κ. Κακλαμάνης αφού επισκέφθηκε την πόλη της Άρτας όπου και συνομίλησε με πολίτες στις πλατείες Κιλκίς και Αγίου Δημητρίου, επισκέφθηκε συνοδευόμενος από τοπικά στελέχη τις περιοχές Πέτα, Νεοχώρι, Ανέζα και Άγιο Σπυρίδωνα. Αμέσως μετά το τέλος των συναντήσεων, στις δηλώσεις του τόνισε: «Οι αυθόρμητες εκδηλώσεις των φίλων της Νέας Δημοκρατίας σε κάθε σταθμό της περιοδείας μας, με έκαναν να αισιοδοξώ για το αποτέλεσμα της εκλογικής αναμέτρησης της 25ης Ιουνίου. Η Νέας Δημοκρατία θα είναι κυβέρνηση και ο Κυριάκος Μητσοτάκης Πρωθυπουργός της Ελλάδας».

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι κ. Χατζηδάκης και Κακλαμάνης συνοδευόμενοι από τα μέλη της ΔΕΕΠ, των κατά τόπους ΔΗΜΤΟ αλλά και πολιτευτές, συναντήθηκαν με στελέχη του κόμματος, επισκέφθηκαν τοπικά καταστήματα όπου και συνομίλησαν με επιχειρηματίες και εργαζόμενους και αντάλλαξαν απόψεις με εκπροσώπους αρχών και φορέων της περιοχής, μεταφέροντας το κυβερνητικό σχέδιο της Νέας Δημοκρατίας για την επόμενη τετραετία.