ΝΔ: Εθνικά επικίνδυνες οι τοποθετήσεις πρώην βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ

by news

Για εθνικά επικίνδυνες δηλώσεις στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ κάνει λόγο ανακοίνωση του γραφείου Τύπου της ΝΔ.

Συγκεκριμένα αναφέρει: «Μετά τον κ. Μπαλάφα, που είχε προτείνει παλαιότερα να το ρισκάρουμε με την Τουρκία μειώνοντας τις εξοπλιστικές δαπάνες, και τον κ. Ζουράρι, με τη γνωστή ρήση πως δεν έγινε και τίποτα σπουδαίο αν χάσουμε μερικά νησιά, ήρθε ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Μπαλαούρας να βάλει το κερασάκι στην τούρτα της εθνικής ανευθυνότητας ΣΥΡΙΖΑ, δηλώνοντας δύο μέρες μετά την ανακοίνωση των νέων εξοπλιστικών προγραμμάτων από τον πρωθυπουργό πως ‘άλλο να χάνεις νησιά, άλλο βραχονησίδες’». 

Καλεί τον Αλέξη Τσίπρα να απαντήσει αν τον εκφράζουν αυτές οι δηλώσεις και ρωτάει «ποια είναι η επίσημη θέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης για τις τελευταίες ανακοινώσεις του πρωθυπουργού σχετικά με τα αναγκαία μέτρα ενίσχυσης της αμυντικής θωράκισης της χώρας; Θα ψηφίσει τα νέα εξοπλιστικά, όταν έρθουν στη Βουλή; Θα πάρει καθαρή θέση ή θα προσθέσει άλλο ένα ‘παρών’ στη θλιβερή συλλογή του, κρυβόμενος αυτή τη φορά πίσω από εθνικά επικίνδυνες τοποθετήσεις πρώην βουλευτών του;»

Σχετικα Αρθρα

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της Δέχομαι Περισσότερα