Δηλαδή, αν δεν ήθελε, όπως υποκριτικά είπε, να κρίνει το ψηφοδέλτιο ενός άλλου κόμματος τι άλλο θα έλεγε;

Ο λόγος για τον αμετροεπή και μέγα λαϊκιστή Τσίπρα, ο οποίος σχολίασε ψηφοδέλτιο άλλου κόμματος και συγκεκριμένα το Επικρατείας της ΝΔ. “Ακόμα και τον εκπρόσωπο από την ομογένεια, επέλεξε να βάλει έναν Κύπριο, τον κ. Στυλιανίδη. Κάπου διάβασα, «νατουραλιζέ ομογενής». Νομίζω ότι αποπνέει μια φτώχια” τόνισε.

Σε συνέντευξή του στο “Κόντρα” ερωτηθείς από την κ. Γιάμαλη είπε: «Εντάξει τώρα, δεν θέλω να κρίνω τις επιλογές του κ. Μητσοτάκη. Απλά θα πω ότι μας αιφνιδίασε αρνητικά, με την έννοια ότι συνήθως τα κόμματα, και η Νέα Δημοκρατία, παρ’ ό,τι είναι ιδεολογικοί αντίπαλοι, συνηθίζουν να βάζουν προσωπικότητες στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας. Δεν είδαμε.

Ενώ είδαμε κομματικούς ανθρώπους, εννοώ που συμμετέχουν στην κυβέρνησή του, που είναι γνωστό ότι είναι εκεί, φαίνεται ότι δεν είχε τη δυνατότητα αυτή τη φορά.

Ενώ αντίστοιχα πριν από τέσσερα χρόνια είχε κάνει ένα αξιόλογο ψηφοδέλτιο Επικρατείας, θέλω να είμαι δίκαιος, φαίνεται ότι εκλείπουν οι σοβαρές προσωπικότητες που θα μπορούσαν να ταυτιστούν με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και με τη Νέα Δημοκρατία.
Για το δικό μας ψηφοδέλτιο δεν θέλω να πω πολλά.

Νομίζω ότι ο καθένας να καταλάβει από την πρώτη ως την τελευταία θέση ποια είναι η ποιότητα των ανθρώπων, ποια είναι τα βαριά βιογραφικά, ποιοι είναι οι πραγματικά άριστοι και ποιοι είναι οι επιτηδευμένα άριστοι. Ακόμα και τον εκπρόσωπο από την ομογένεια, επέλεξε να βάλει έναν Κύπριο, τον κ. Στυλιανίδη. Κάπου διάβασα, νατουραλιζέ ομογενής. Νομίζω ότι αποπνέει μια φτώχεια».