Στην Ομάδα Αλήθειας αναφέρθηκε στην τελευταία του ανάρτηση ο ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Φρέντης Μπέλερης

Ο κ. Μπέλερης αναφέρθηκε στην στήριξη που είχε και ο ίδιος από την Ομάδα Αλήθειας όταν βρεθηκε στη φυλακή και τάχθηκε ανοιχτά υπέρ της συνέχισής της δουλειάς τους. 

Αναλυτικά ο Φρέντη Μπέλερης έγραψε στην ανάρτσή του: 

Η Ομάδα Αλήθειας ενοχλεί και καλά κάνει.

Ενοχλεί, διότι παρουσιάζει την αλήθεια για όσους πρέπει να την ακούσουν και για όσους δεν μπορούν να την πουν. Αυτό έκανε και στην δική μου περίπτωση, όταν βρισκόμουν στο αλβανικό κελί και ο Κίμων και ο Κώστας έγιναν η δική μου φωνή.

Ενοχλεί, διότι ξεσκεπάζει την υποκρισία, τις αντιφάσεις και τις σκοπιμότητες πίσω από έναν δημόσιο λόγο που συχνά παραποιεί την πραγματικότητα.

Η Αριστερά μπορεί να ονειρεύεται καθεστώτα που τα μέσα ενημέρωσης θα συμφωνούν μόνο μαζί τους και θα ελέγχονται απόλυτα, όπως σττην Αλβανία του Χότζα και του Ράμα. Ευτυχώς, στην Ελλάδα έχουμε Δημοκρατία και ελεύθερους πολίτες που επιλέγουν από που και πώς θα ενημερώνονται.

Μαζί σας παιδιά, η αλήθεια έχει φωνή, και εσείς τη δυναμώνετε.