Mε τους επικεφαλής της Διεθνούς Ομοσπονδίας Φαρμακευτικών Βιομηχανιών και Ενώσεων (IFPMA) θα συνατηθεί την Τετάρτη ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στις 10:00 το πρωί της Τετάρτης θα έχει συνάντηση με τους επικεφαλής εταιρειών και ενώσεων μελών της Διεθνούς Ομοσπονδίας Φαρμακευτικών Βιομηχανιών και Ενώσεων (IFPMA), στο Μέγαρο Μαξίμου.

Η Διεθνής Ομοσπονδία Φαρμακευτικών Κατασκευαστών και Ενώσεων (IFPMA) εκπροσωπεί την καινοτόμο φαρμακευτική βιομηχανία σε διεθνές επίπεδο και σε επίσημες σχέσεις με τα Ηνωμένα Έθνη.

Η IFPMA συνεργάζεται στενά με όλους τους ενδιαφερόμενους φορείς της δημόσιας υγείας στο σύστημα του ΟΗΕ, συμπεριλαμβανομένου του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, του Παγκόσμιου Οργανισμού Εμπορίου και του Παγκόσμιου Οργανισμού Πνευματικής Ιδιοκτησίας. Συνεργάζεται  επίσης με κυβερνήσεις, παγκόσμιους οργανισμούς υγείας, ΜΚΟ, την κοινωνία των πολιτών, ομάδες ασθενών, διεθνείς νοσοκομειακούς οργανισμούς, παγκόσμια ιδρύματα και ερευνητικά και ακαδημαϊκά ιδρύματα.