Στη Θεσσαλονίκη ο πρωθυπουργός για τα εγκαίνια νέων ΜΕΘ στο Παπανικολάου

by news

Στη Θεσσαλονίκη θα μεταβεί σήμερα Σάββατο ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, όπου αναμένεται να επισκεφθεί το Νοσοκομείο Παπανικολάου για τα εγκαίνια των νέων κλινών ΜΕΘ.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το Μέγαρο Μαξίμου, ο Πρωθυπουργός θα επισκεφθεί επίσης την έδρα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας με κύριο αντικείμενο συζήτησης την αναβάθμιση των οδικών αξόνων Θεσσαλονίκη – Έδεσσα και Δράμα – Αμφίπολη μετά και την αδυναμία χρηματοδότησης των δυο έργων από το Ταμείο Ανάκαμψης.

Στη σύσκεψη στην Περιφέρεια ο Πρωθυπουργός θα ενημερωθεί για μία σειρά από έργα υποδομών, κυρίως οδικών στη Βόρεια Ελλάδα, από τον υπουργό Υποδομών και Μεταφορών, Κώστα Καραμανλή, παρουσία και των περιφερειαρχών Κεντρικής Μακεδονίας και Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, Απόστολου Τζιτζικώστα και Χρήστου Μέτιου και του ΥΜΑΘ, Σταύρου Καλαφάτη.

Είναι πιθανόν να υπάρξουν ανακοινώσεις για την εύρεση των πόρων και για την έναρξη των διαδικασιών κατασκευής των δρόμων, πιθανότατα με τη μέθοδο των ΣΔΙΤ.

Σχετικα Αρθρα

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της Δέχομαι Περισσότερα