Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης συναντήθηκε σήμερα στο Μέγαρο Μαξίμου με τον πρόεδρο των «Δημοκρατών» Ανδρέα Λοβέρδο και στελέχη του κόμματος, καλωσορίζοντάς τους στη Νέα Δημοκρατία.
Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας υπογράμμισε τις προσπάθειες για ένα καλύτερο μέλλον για τη χώρα, μακριά από ταμπέλες, σημειώνοντας στην κατεύθυνση αυτή την επιλογή του κυβερνώντος κόμματος για ανοιχτές πόρτες σε όσους πιστεύουν σε μία δημοκρατική και ισχυρή Ελλάδα.
Αναλυτικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης δήλωσε:
«Καλωσορίζουμε στη Νέα Δημοκρατία τον καθηγητή Ανδρέα Λοβέρδο και στελέχη των Δημοκρατών. Ο ίδιος δεν χρειάζεται συστάσεις, καθώς έχει ήδη μακρά πορεία στην πολιτική. Ενώ η παράταξή μας έχει αποδείξει ότι κρατά ανοιχτές τις πόρτες της σε κάθε δύναμη που πιστεύει στην ισχυρή, σύγχρονη, δημοκρατική και ευρωπαϊκή Ελλάδα.
Μακριά από ταμπέλες και δόγματα, λοιπόν, ενώνουμε τις προσπάθειές μας για μια καλύτερη ζωή των πολιτών και ένα καλύτερο μέλλον για τη χώρα. Ιδίως σε μία διεθνή συγκυρία αβεβαιότητας που επιβάλλει ενότητα, συνεργασία και εσωτερική πολιτική σταθερότητα. Ανδρέα, καλή αρχή και καλή δύναμη.
Από την πλευρά του ο Ανδρέας Λοβέρδος υπογράμμισε, σε δήλωσή του: «Με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τη Νέα Δημοκρατία, πατριωτικά, μεταρρυθμιστικά, φιλελεύθερα».