Στη συνταξιούχο αγρότισσα Αθηνά Παπαχρήστου η οποία αγόρασε με τις οικονομίες μιας ζωής ένα ασθενοφόρο για το νοσοκομείο του Μεσαλογγίου τηλεφώνησε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης

Ο πρωθυπουργός ευχαρίστησε την κ. Παπαχρήστου για την τεράστια και συγκινητική προσφορά στον τόπο της, ενώ, όπως είπε η ίδια στην ΕΡΤ, της τηλεφώνησε και ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης. 

Πρίν από ενάμιση χρόνο, η Αθηνά Παπαχρήστου είχε επικοινωνήσει με τη διοικήτρια του νοσοκομείου και είχε εκφράσει την επιθυμία να αγοράσει ένα ασθενοφόρο. Ο όρος που έβαλε ήταν να χρησιμοποιηθεί αποκλειστικά για τις ανάγκες του νοσοκομείου Μεσολογγίου, καθώς η ίδια και ο εκλιπών σύζυγος της είχαν ταλαιπωρηθεί πολλές φορές από τις ελλείψεις ασθενοφόρων.  

Έκανα οικονομία μεγάλη για να έχω για τα γεράματά μου. Όταν έφυγε ο άντρας μου σκέφτηκα ''τι τα θέλω τα λεφτά;''. Έφυγε ο άντρας μου, θα φύγω και εγώ, σκέφτηκα. Πούλησα και ένα χωράφι που είχα και πήρα αυτό το ασθενοφόρο για να αφήσω κάτι πίσω μου. Ήθελα όλος ο κόσμος να εξυπηρετείται» είπε για την αγορά του ασθενοφόρου που κόστισε 65.000 ευρώ.