Σκληρή επίθεση εξαπέλυσε ο Κώστας Μπακογιάννης κατά του διαδόχου του δημάρχου Αθηναίων, Χάρη Δούκα, με φόντο την κατάσταση του οδικού δικτύου στην πρωτεύουσα.
Μιλώντας στο δημοτικό συμβούλιο, αλλά και μετέπειτα μέσω ανάρτησης, ο κ. Μπακογιάννης κατηγόρησε τη νέα δημοτική αρχή για ολιγωρία και έλλειψη ουσιαστικού έργου.
«Δύο χρόνια στη διοίκηση και το αποτέλεσμα; Μηδέν. Κι όμως, ο κ. Δούκας μιλάει σαν να μην βλέπουμε την πόλη γύρω μας», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Ο κ. Μπακογιάννης σημείωσε πως κατά τη θητεία του παραδόθηκαν 854 δρόμοι με νέα ασφαλτόστρωση, ενώ σήμερα –όπως κατήγγειλε– οι εργολάβοι σκάβουν ανεξέλεγκτα, χωρίς ο δήμαρχος να δείχνει να έχει σχέδιο.
«Ο δήμαρχος ακόμα ψάχνει από πού να ξεκινήσει. Ας ξεκινήσει ελέγχοντας τις εταιρείες και συνεχίζοντας το πρόγραμμα ασφαλτοστρώσεων», υπογράμμισε ο κ. Μπακογιάννης.
Και κατέληξε με αιχμές για τη δημόσια παρουσία του κ. Δούκα:
«Η πόλη προχωρά με καθημερινή παρουσία, αφοσίωση και σκληρή δουλειά – όχι με αναρτήσεις και δικαιολογίες. Και ας αφήσει τα επικοινωνιακά σόου για όταν –και αν– αποφασίσει να ασχοληθεί πραγματικά με την Αθήνα και αποκτήσει ουσιαστικό έργο να δείξει».