Με το βλέμμα στην Περιφέρεια-Διαφοροποιείται από την επίσημη γραμμή ΣΥΡΙΖΑ ο Β. Κόκκαλης

by news

Με το βλέμμα στις αυτοδιοικητικές εκλογές, υπάρχει μεταστροφή της στάσης του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Βασίλη Κόκκαλη σε σχέση με την επίσημη, κεντρική γραμμή του κόμματός του, καθώς φαίνεται πως θέλει να διευρύνει το εκλογικό του κοινό.

Με μια αιχμή προς την υφυπουργό Παιδείας, Ζέττα Μακρή, για τον τρόπο με τον οποίο όρισε τα Πρότυπα και Πειραματικά Σχολεία στην εκλογική της περιφέρεια, τον Βόλο, αφήνοντας εκτός τη Λάρισα, ο Βασίλης Κόκκαλης ουσιαστικά διαφοροποιήθηκε από την επίσημη γραμμή του κόμματός του, όπως αναφέρουν σε σχετικό τους δημοσίευμα “Τα Παραπολιτικά”.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται να επικροτεί το σχέδιο της κυβέρνησης και αυτό ήταν κάτι που συζητήθηκε στα πολιτικά στέκια της Λάρισας αλλά και ευρύτερα προκάλεσε αίσθηση. Το παρασκήνιο όλων όσα συζητήθηκαν λοιπόν μετά τη στάση αυτή του Βασίλη Κόκκαλη και την επίθεση που δέχθηκε για τη θέση του αυτή από αριστερές συνδικαλιστικές εκπαιδευτικές κινήσεις, αναζωπύρωσε τα σενάρια ότι ο πρώην υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης έχει βάλει πλώρη για την Περιφέρεια Θεσσαλίας, ενώ φαίνεται πως υπάρχει και επιθυμία του ίδιου του Αλέξη Τσίπρα να δώσει το σχετικό χρίσμα, σύμφωνα με πληροφορίες που αναφέρονται στο σχετικό δημοσίευμα.

Σχετικα Αρθρα

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της Δέχομαι Περισσότερα