Με τη Μέγκαν ετοιμόγεννη, ο πρίγκιπας Χάρι ανέβαλε το ταξίδι του στην Ολλανδία

52
prigipas-magy

Κατά ένα 24ωρο ανέβαλε το προγραμματισμένο ταξίδι του στην Ολλανδία ο πρίγκιπας της Βρετανίας Χάρι, έως τις 9 Μαίου, ακυρώνοντας τις υποχρεώσεις όπου επρόκειτο να παραστεί στο Άμστερνταμ την προηγούμενη ημέρα, έγινε σήμερα γνωστό από έναν αξιωματούχο των βρετανικών ανακτόρων.

Πιο συγκεκριμένα, ο πρίγκιπας της Βρετανίας Χάρι, η σύζυγος του οποίου Μέγκαν Μαρκλ αναμένεται σύντομα να φέρει στον κόσμο το πρώτο τους παιδί, θα καθυστερήσει κατά ένα 24ωρο το προγραμματισμένο ταξίδι του στην Ολλανδία, έως την 9η Μαΐου, ακυρώνοντας τις υποχρεώσεις όπου επρόκειτο να παραστεί στο Άμστερνταμ την προηγούμενη ημέρα, έγινε σήμερα γνωστό από έναν αξιωματούχο των βρετανικών ανακτόρων.

Αφιερωμένη εκδήλωση

«Λόγω του υλικοτεχνικού σχεδιασμού… της δημοσιογραφικής κάλυψης των επισκέψεων και των υποχρεώσεων της Βασιλικής Οικογένειας, λάβαμε την απόφαση να αναβάλουμε την προγραμματισμένη επίσκεψη του Δούκα του Σάσεξ στο Άμστερνταμ» σημειώνεται σε μια ανακοίνωση προς τον Τύπο.

Ο Χάρι είναι προγραμματισμένο να ταξιδέψει στη Χάγη την 9η Μαΐου για να παραστεί σε μια εκδήλωση αφιερωμένη σε βετεράνους του στρατού με αναπηρία, υπογραμμίζει το παλάτι.

Βρετανικά ΜΜΕ μετέδωσαν λίγο νωρίτερα ότι το ταξίδι στην Ολλανδία ακυρώθηκε.

Όλες οι ειδήσεις που έχουν σημασία, από την Ελλάδα και τον Κόσμο, έγκυρα και έγκαιρα στο tomanifesto.gr