Είναι παραπάνω από σίγουρο, πως η εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Βούλα Κεχαγιά, χαρακτηρίζεται από «νευράκια» στις τελευταίες εμφανίσεις της. 

Το να κατηγορεί ο τοξικός ΣΥΡΙΖΑ τη ΝΔ για... «τοξικότητα» θυμίζει το ανέκδοτο με τον Τοτό. Το κόμμα που από το 2012 «εισήγαγε» στην πολιτική σκηνή τη Woke νοοτροπία, έφερε τα fake news και το διχασμό στην κοινωνία, αντί να απολογηθεί, ζητάει και τα ρέστα. Γι’ αυτό δεν πείθει η νεόκοπη εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ όταν ισχυρίζεται, αναφερόμενη στην κεντροδεξιά παράταξη, ότι «οι εμφανιζόμενοι ως τιμητές πάντων και πασών έδειξαν για ακόμη μία φορά το τοξικό και δηλητηριώδες πρόσωπό τους. Τον λαϊκισμό και το μίσος τους.

Εφθασαν σε σημείο να ισχυριστούν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. έχει κοινά στοιχεία με την ψεκασμένη όπως την αποκάλεσαν Ακροδεξιά». Λογικό είναι να ενοχλείται η κυρία Κεχαγιά, αλλά, αλήθεια, δεν την ενοχλεί όταν ο Κασσελάκης συναγωνίζεται τον Βελόπουλο στις πολιτικές αερολογίες, στις θεωρίες συνωμοσίας ή όταν δίνουν μάχη για το ποιος έχει το «καλύτερο λεφτόδεντρο»; Ρητορικό το ερώτημα.