Με μάσκα ο Μητσοτάκης: Μήνυμα μέσω social media

35
ΑΠΕ-ΜΠΕ

Τα προφίλ του στα social media επιστράτευσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης για να περάσει το μήνυμα της χρήσης μάσκας για την ανάσχεση του κορωνοϊού. 

Έτσι η φωτογραφία προφίλ του πρωθυπουργού άλλαξε σε όλα χρησιμοποιώντας μία στην οποία κάνει χρήση μάσκας.

Τα αυξημένα κρούσματα τις τελευταίες μέρες σε συνδυασμό με τις εικόνες χαλάρωσης των πολιτών έχουν θορυβήσει την κυβέρνηση.

«Τις τελευταίες ημέρες παρατηρείται χαλάρωση ως προς την τήρηση των μέτρων και φαινόμενα συγχρωτισμού και συνωστισμού, τα οποία αποτυπώνονται στην αυξητική τάση των κρουσμάτων. Σήμερα μόνο ανακοινώθηκαν 78 νέα κρούσματα.  Για αυτό κρίνεται επιβεβλημένο να ληφθούν κάποια επιπλέον μέτρα» ανακοίνωσε το απόγευμα της Παρασκευής ο Νίκος Χαρδαλιάς σε έκτακτη ενημέρωση.


Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας σημείωσε πως «όπως σε όλη την προηγούμενη φάση, καθοριστικό παράγοντα στην επιτυχή αντιμετώπιση της πανδημίας διαδραμάτισε η ευθύνη των πολιτών, η ατομική ευθύνη του καθενός από εμάς. Αυτό είναι το «μυστικό» της επιτυχίας της Ελλάδας και πρέπει και σε αυτή τη φάση όλοι μας να δείξουμε την ίδια υπευθυνότητα και εγρήγορση».

Σε αυτό το πλαίσιο και οι συνεργάτες του πρωθυπουργού επέλεξαν να περάσουν το μήνυμα της χρήσης μάσκας χρησιμοποιώντας τους επίσημους λογαριασμούς του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Όλες οι ειδήσεις που έχουν σημασία, από την Ελλάδα και τον Κόσμο, έγκυρα και έγκαιρα στο tomanifesto.gr