Μάτι: Οι πυροσβέστες μιλούσαν για νεκρούς κι ο Τσίπρας για τον… καιρό!

269

Σύμφωνα με τα ηχητικά ντοκουμέντα για την φονική τραγωδία στο Μάτι,που παρουσίασε χθες ο ΣΚΑΪ, από τις 19.50 και μετά ενημέρωναν το «199» για τις θέσεις των νεκρών.

Κι όμως, στο Συντονιστικό που συνεδρίασε μετά τα μεσάνυχτα παρουσία του Αλέξη Τσίπρα, ο Νίκος Τόσκας, ο Παύλος Πολλάκης και οι στρατηγοί της Πυροσβεστικής μιλούσαν για εγκλωβισμένους και τραυματίες. Επίσης, στο απαράδεκτο σόου που στήσανε με την κάμερα της κρατικής ΕΡΤ όλοι τον θυμόμαστε να ρωτάει την ηγεσία της πυροσβεστικής πως και με τι καιρό θα σηκωθούν την επόμενη ημέρα τα πυροσβεστικά αεροσκάφη και ελικόπτερα.

Όσοι ήταν εκείνες τις δραματικές ώρες στο Κέντρο Επιχειρήσεων που ο πρωθυπουργός επέστρεφε από το εξωτερικό ήξεραν για τους νεκρούς. Το μόνο που μένει να πουν στους πολίτες και κυρίως στους συγγενείς που χάσανε τους ανθρώπους τους είναι η αλήθεια. Εστω και σήμερα.

Τελικά τι συνέβη εκείνο το βράδυ με την παρουσία του Τσίπρα; Είχε αγνοια, τον παραπληροφόρησαν, ήταν απλά κυνικός, ήταν υποκριτής ή απλά έλεγε ψέματα; Ή μήπως όλα μαζί, για τον μοιραίο πρωθυπουργό και την παρέα του, για το άθλιο σόου που έδωσαν την ώρα που οι κάτοικοι στο Μάτι είχαν ήδη να μετρούν τους νεκρούς τους…

Όλες οι ειδήσεις που έχουν σημασία, από την Ελλάδα και τον Κόσμο, έγκυρα και έγκαιρα στο tomanifesto.gr