“Μαθαίνουμε ασφαλείς”: Τηλεοπτικό σποτ για το άνοιγμα των σχολείων

26

Με ένα νέο σποτ, ενόψει του ανοίγματος των σχολείων τη Δευτέρα, 14 Σεπτέμβρη, το υπουργείο Παιδείας ενημερώνει τους μαθητές για το πώς να προφυλάσσονται από τον κορωνοϊό.

Στο νέο σποτ, «Πάμε στο σχολείο με ασφάλεια, ξεκινά το μάθημα….», τα παιδιά τραγουδούν τα μέτρα πρόληψης κατά του κορωνοϊού στο σχολείο.

“Τα παιδιά «μεταφράζουν» τα μέτρα προστασίας και πρόληψης στο σχολείο σε τραγούδι, ενισχύεται η καμπάνια ενημέρωσης για τον κορωνοϊό με στόχο την ομαλή έναρξη λειτουργίας όλων των εκπαιδευτικών δομών και την τήρηση όλων των ενδεδειγμένων μέτρων προστασίας”, σημείωνεται σε ανακοίνωση του υπουργείου Παιδείας.

– Στο νέο τηλεοπτικόσπoτ https://www.youtube.com/watch?v=PnR5wI4yzPA&feature=youtu.be τα παιδιά «τραγουδούν» τα μέτρα προστασίας κατά του κορωνοϊού και εξηγούν πώς η μάσκα, ο σχολαστικός καθαρισμός χεριών, το παγούρι και τα άλλα μέτρα προστασίας θα βοηθήσουν, ώστε και αυτή τη σχολική χρονιά να συνεχίσουμε να #ΜαθαίνουμεΑσφαλείς.

– Στην ιστοσελίδα mathainoumeasfaleis.gov.gr περιλαμβάνονται οδηγίες για εκπαιδευτικούς, φοιτητές και μαθητές, απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις, σχετικοί σύνδεσμοι, υπουργικές αποφάσεις, οδηγίες του ΕΟΔΥ αλλά και άλλες ενέργειες και δράσεις του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων για την πρόληψη εξάπλωσης του κορωνοϊού.

“Επιστρέφουμε στα θρανία, τηρώντας τα μέτρα, ακούγοντας τους δασκάλους και τους καθηγητές μας. Κάνουμε την προστασία της υγείας μας τραγούδι!¨”, υπογραμμίζεται στη σχετική ανακοίνωση.

 

Όλες οι ειδήσεις που έχουν σημασία, από την Ελλάδα και τον Κόσμο, έγκυρα και έγκαιρα στο tomanifesto.gr