Οριστικό τέλος στην παρουσία του Εμπαπέ στην ΠΣΖ δίνει η εφημερίδα Marca το καλοκαίρι του 2024. 

Η ισπανική εφημερίδα, επικαλούμενη και την επιθυμία του παίκτη που σύμφωνα με πληροφορίες, την έχει ήδη εκφράσει στον γαλλικό σύλλογο, παρουσιάζει ως οριστική την αποχώηση του Γάλλου σουπερ σταρ χωρίς ωστόσο να είναι απόλυτα ξεκάθαρο το πού θα συνεχίσει την καριέρα του.

Η Ρεάλ Μαδρίτης και οι άλλοι

Το όνομα του Κιλιάν Εμπαπέ έχει συνδεθεί πολλές φορές με τη Βασίλισσα Ρεάλ Μαδρίτης, ωστόσο το καλοκαίρι που πέρασε, οι φήμες ήθελαν τον έναν εκ των νυν δύο κορυφαίων στράικερ του πλανήτη, να εξετάζει κι άλλες περιπτώσεις, παρά το γεγονός ότι έχει εκφράσει επανειλημμένα την πρόθεσή του να αγωνιστεί στους Μαδριλένους.

Μπαρτσελόνα και Λίβερπουλ συνδέθηκαν με τον Γάλλο το περασμένο καλοκαίρι, αμφότερες όμως δεν είχαν την οικονομική δυνατότητα να αγοράσουν τον παίκτη, που όμως στο τέλος της σεζόν 23/24, μένει ελεύθερος από την Παρί κι αυτό ανοίγει την όρεξη στους διεκδικητές του. Μεγάλο το ενδιαφέρον για το αν ο Κιλιάν Εμπαπέ μετακόμιζε στο Λίβερπουλ, καθώς τότε η Premier League, θα είχε και τα δύο κορυφαία ονόματα στον κόσμο. Τον Γάλλο σουπερ σταρ, και το νορβηγικό πολυβόλο Έρλινγκ Χάαλαντ της Μάντσεστερ Σίτι, με τις δύο ομάδες μάλιστα να διεκδικούν το πρωτάθλημα, παρά το γεγονός ότι η Σίτι έχει αρχίσει να το μετατρέπει σε παράσταση για έναν ρόλο.