fbpx

Μάνος Βουλαρίνος: Ο ηγέτης του μπροοδευτικού κόΖμου…

by pavlos

μπρόεδρος (ο)

 

  1. πρόεδρος κόμματος που ανήκει στον μπροοδευτικό χώρο «δεν ξέρω ποιος από τους συντρόφους Τσίπρα και Βαρουφάκη είναι ο καλύτερος μπρόεδρος» 2. υψηλόβαθμος πολιτικός που προσπαθεί να παραστήσει ότι είναι κοντά στη νεολαία «ήθελε να κάτσει με τη νεολαία ο μπρόεδρος, αλλά οι πιτσιρικάδες τον πήραν χαμπάρι και τον άρχισαν στην καζούρα» 3. μεσήλικας που νεάζει «κοίτα πώς είναι ντυμένος ο μπρόεδρος, λες και τέλειωσε το σχολείο χτες» ΣΥΝ κωνσταντάρας

 

Ο ηγέτης του μπροοδευτικού κόΖμου…

Προκειμένου ν’ αποδείξει ότι κανείς δεν είναι καλύτερος στον ακούσιο αυτοσαρκασμό από εκείνον, ο ηγέτης της ελληνικής αριστεράς, ο σύντροφος Αλέξης Τσίπρας, αποφάσισε να πρωταγωνιστήσει στο τελευταίο σποτάκι της σειράς «Χάου του», η οποία δημιουργήθηκε για να κολακέψει το μόνο κοινό που μπορεί να τον πάρει στα σοβαρά, δηλαδή τους εφήβους που κυριαρχούνται από τα χειρότερα γνωρίσματα της ηλικίας (άρνηση προσαρμογής στην πραγματικότητα, απαίτηση για δικαιώματα χωρίς την ανάληψη υποχρώσεων, βεβαιότητα για το ότι όποιος τα έχει καταφέρει καλύτερα το έχει κάνει χρησιμοποιώντας πλάγια μέσα κ.λπ.). Φυσικά, όπως κάθε θείος που θέλει να κάτσει με τη νεολαία, το μόνο που καταφέρνει είναι να αυτογελοιοποιηθεί προσφέροντάς μας ένα παρατσούκλι που δεν αποκλείεται να τον ακολουθεί στην υπόλοιπη καριέρα του. Ζήτω λοιπόν ο Μπρόεδρος Τσίπρας, ο αδιαφιλονίκητος ηγέτης του μπροοδευτικού κόσμου (ή πιο σωστά, κόΖμου) της χώρας.

 

«Ερωτικά» εγκλήματα

Βλέπω το #γυναικοκτονία να τρεντάρει πάλι στο τουίτερ και αναρωτιέμαι αν έχει τοποθετήθει σχετικώς ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, ο σύντροφος Γεωργούλης, ο οποίος πριν από λίγο καιρό στην εκπομπή της Ναταλίας της Γερμανού μάς ενημέρωνε ότι «και ο Σωκράτης έλεγε ότι τα μοναδικά εγκλήματα που μπορεί να συγχωρέσει ο άνθρωπος είναι τα εγκλήματα περί έρωτος».

 

Αυτοί που μας κουνούν το δάχτυλο…

Αν μαζί με την άποψη του συντρόφου Γεωργούλη για τα «ερωτικά» εγκλήματα βάλουμε και την άρνηση του ίδιου και των υπόλοιπων ευρωβουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ να ψηφίσουν για τη δημιουργία ειδικού δικαστηρίου που θα ασχοληθεί με τα εγκλήματα του Πούτιν και της Ρωσίας στην Ουκρανία, επιβεβαιώνουμε ότι αυτοί που μας κουνούν το δάχτυλο για θεσμούς, δημοκρατία, δικαιώματα κ.λπ. έχουν τόση σχέση με όλα αυτά, όση ένας βίγκαν με μια σπαλομπριζόλα.

 

Τσιπρικά γαλλικά

Μετά τη νέα απόρριψη του αιτήματος της συντρόφισσας Καϊλή για αποφυλάκιση που συνοδεύτηκε από άλλη μια σπαρταριστή επίδειξη τσιπρικών γαλλικών από τον Ελληνα συνήγορό της, αρχίζω να σκέφτομαι ότι ένας από τους λόγους που οι Βέλγοι δικαστές κρατούν την ευρωβουλευτή του ΠΑΣΟΚ στη φυλακή είναι για να διασκεδάζουν ακούγοντας τον Δημητρακόπουλο να τους μιλά γαλλικά μία φορά τον μήνα.

Σχετικα Αρθρα

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της Δέχομαι Περισσότερα