Επιτέλους ευχάριστα νέα για την κατάσταση της υγείας του Μανώλη Μαυρομμάτη, καθώς ο γνωστός δημοσιογράφος και πρωην ευρωβουλευτής  ξύπνησε από την καταστολή, ενάμιση μήνα μετά την αρχική νοσηλεία του.

Ο δημοσιογράφος αποσωληνώθηκε με την εικόνα της υγείας του να παρουσιάζει βελτίωση, ενώ αφότου οι γιατροί αφαίρεσαν την τραχειοστομία, κατάφερε να επικοινωνήσει κανονικά.

Ο 83χρονος Μανώλης Μαυρομμάτης και η σύζυγός του Ρένα Βενιέρη νοσηλεύονται σε διπλανά κρεβάτια στην ΜΕΘ μετά από φωτιά που ξέσπασε στο σπίτι τους και τους προκάλεσε πολύ σοβαρά εγκαύματα.

Η Ρένα Βενιέρη έχει παρουσιάσει επίσης κάποια, μικρά σημάδια βελτίωσης, ενώ γίνονται καθημερινά προσπάθειες αφύπνισης, ωστόσο δεν είναι τόσο εφικτή η αποσωλήνωσή της, ενώ κάθε φορά που κλείνουν τη χορήγηση των κατασταλτικών φαρμάκων, η επικοινωνία δεν είναι ικανοποιητική. Ωστόσο, οι γιατροί αισιοδοξούν και για εκείνη.

Θυμίζουμε πως ο Μανώλης Μαυρομάτης είχε υποστεί εγκαύματα στο 25% του σώματός του ενώ η σύζυγός του είχε εγκαύματα στο 40% του σώματος της καθώς και αναπνευστικό έγκαυμα.