Συναγερμός σήμανε στις Aρχές μετά από πυροβολισμό άνδρα μέσα σε αυτοκίνητο στη Μάνδρα Αττικής. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το αιματηρό συμβάν σημειώθηκε επί της οδού Αγίας Αικατερίνης. Ο άνδρας δέχθηκε τα πυρά ενώ βρισκόταν εν κινήσει με το όχημά του.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, οι δράστες, αφού πυροβόλησαν το θύμα, στη συνέχεια έβαλαν φωτιά στο αυτοκίνητό του. Αναφορές κάνουν λόγο για επιχειρηματία της περιοχής της Μάνδρας.

Οι δράστες φαίνεται να έκαψαν και το αυτοκίνητο που χρησιμοποίησαν για τη δολοφονία, ενώ το καλάσνικοφ που χρησιμοποίησαν για τη δολοφονία φαίνεται ότι το πέταξαν στο εσωτερικό του αυτοκινήτου του άνδρα ενώ εκείνο φλεγόταν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το θύμα είναι Έλληνας και η γυναίκα του είχε σκοτωθεί κατά τη διάρκεια ληστείας έξω από το σπίτι της στη Μάνδρα το 2018.

Η ανακοίνωση της Πυροσβεστικής για το συμβάν αναφέρει: «Σορός αγνώστων στοιχείων εντοπίστηκε κατά τη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς σε Ε.Ι.Χ. αυτοκίνητο, επί της οδού Αγίας Αικατερίνης στη Μάνδρα Αττικής. Επιχειρούν 6 πυροσβέστες με 2 οχήματα».