Τα μέτρα που ανακοίνωσε την περασμένη εβδομάδα ο Κυριάκος Μητσοτάκης για τους ενοικιαστές, τους συνταξιούχους και τα άτομα με αναπηρία δίνουν βαθιές ανάσες σε εκατομμύρια πολίτες, αλλά, καθόλου αναπάντεχα, συνοδεύτηκαν από τη συνηθισμένη μιζέρια της αντιπολίτευσης η οποία προσπαθεί εδώ και μέρες να βρει επιχειρήματα για να υποβαθμίσει τη σημασία τους.
Για αυτή ακριβώς τη μιζέρια μίλησε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας Μακάριος Λαζαρίδης,ο οποίος, σε συνέντευξη στον ΣΚΑΪ, έκανε λόγο για «συμμαχία της γκρίνιας».
Όπως εξήγησε, αφού επισήμανε ότι τα μέτρα δεν λύνουν όλα τα προβλήματα, «τα κόμματα της αντιπολίτευσης θα έλεγα ότι είναι "η συμμαχία της γκρίνιας". Ακούω την κριτική ότι "είχατε πλεονάσματα 11,5 δισ. και δίνετε το ένα". Δεν ξέρουν στα κόμματα, τα οποία έχουν κυβερνήσει κιόλας, ότι από τα πλεονάσματα αφαιρούμε τα δάνεια, τους τόκους και αυτό που μένει τελικά, επιστρέφει ως μοίρασμα;»
Δείτε το βίντεο:
Λαζαρίδης: «Τα κόμματα της αντιπολίτευσης θα έλεγα ότι είναι "η συμμαχία της γκρίνιας" - Ακούω την κριτική ότι "είχατε πλεονάσματα 11,5 δις. και δίνετε το ένα". Δεν ξέρουν στα κόμματα, τα οποία έχουν κυβερνήσει κιόλας, ότι από τα πλεονάσματα αφαιρούμε τα δάνεια, τους τόκους και… pic.twitter.com/eY2InrvV9W
— tomanifesto.gr (@tomanifesto) April 28, 2025