Μπορεί όλος ο ΣΥΡΙΖΑ να βρίσκεται σε διακοπές και να έχει ξεχάσει για λίγο το θέμα της διαδοχής του Αλέξη Τσίπρα, αλλά ο Παύλος Πολάκης δεν σταματά ποτέ. 

Με μια ανάρτηση στα social media, ο βουλευτής Χανίων επιτίθεται με το γνωστό ύφος του στο γραφείο τύπου του ΣΥΡΙΖΑ διότι, όπως λέει ο ίδιος, ανέβασε και μετά από λίγο κατέβασε από την ιστοσελίδα του κόμματος συνέντευξη του υποψηφίου στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας, Στέφανου Κασελάκη. Αν και δεν το διευκρινίζει, ο Παύλος Πολάκης μάλλον είδε στο κατέβασμα της συνέντευξη κάποιου είδους συνωμοσία του ΣΥΡΙΖΑ σε βάρος του, καθώς, όπως γράφει στην ανάρτηση του, ο Στέφανος Κασελάκης είπε ότι μοιράζεται με τον βουλευτή το ίδιο αίσθημα δικαιοσύνης. «Μην ξεφτιλίζετε το γραφείο τύπου του ΣΥΡΙΖΑ» επισημαίνει, απευθυνόμενος σε αυτόν ή αυτούς που ζήτησαν να κατέβει η συνέντευξη. 

«Ποιος είναι αυτός που ανέβασε το βίντεο της συνέντευξης του στο σάιτ του ΣΥΡΙΖΑ και μετά από μια μόνο ώρα το κατέβασε; Για ποιο λόγο; Επειδή έλεγε πως ο Τομέας Διαφάνειας τον έφερε στο Συριζα-ΠΣ και πως μοιραζόμαστε το ίδιο αίσθημα δικαιοσύνης; Πέρα από το να ξεφτιλίζετε το Γραφειο Τύπου νομίζετε πως καταφέρνετε κάτι;» τονίζει.