Σκληρή επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ, τον οποίο κατηγόρησε για υποκρισία στην υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη, εξαπέλυσε από τον ΣΚΑΪ ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Ανδρέας Λοβέρδος, ενώ σημείωσε πως είναι γνωστό το πρόσωπο από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης που διακίνησε τα στοιχεία της καταγγέλλουσας.

Ο κ. Λοβέρδος είπε ότι πριν γίνει γνωστό το όνομα του θύματος δημοσιογράφοι του τηλεφωνούσαν και τον ρωτούσαν ποια ήταν η καταγγέλλουσα. «Τους απαντούσα ότι και να το ήξερα δεν θα τους έλεγα. Θα χτυπούσαμε δυο φορές το θύμα; Και ξαφνικά διακινείται ένα όνομα και βγαίνει το ΠΑΣΟΚ και λέει ότι υπάρχει στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ που έκανε την διακίνηση του ονόματος. Το ξέρουμε το όνομα. Και πήρα να ρωτήσω και μου είπαν και το όνομα. Δεν είναι δικό μου θέμα το πω. Να το πει το κόμμα μου. Κάποιος το διακίνησε το όνομα».

Επίσης, ο κ. Λοβέρδος είπε ότι πρόκειται για ενεργό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κ. Λοβέρδος αναφέρθηκε στον τρόπο επιλογής των ευρωβουλευτών: «Στέλνουμε ανθρώπους με ένα κάρο λεφτά εκεί και μας εξευτελίζουν. Πρέπει να το ξαναδούμε. Δεν γίνεται ένα κόμμα να μην ξέρει τι γίνεται. Εδώ έχουμε βιασμό και βαριές σωματικές βλάβες και υπάρχει βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ που λέει ότι το είχαμε ακούσει ως φήμη από το 2020».