Χωρίς τις αισθήσεις τους ανασύρθηκαν χθες τρία άτομα σε παραλίες στη Θάσο, την Αλεξανδρούπολη και τη Χαλκιδική. Συγκεκριμένα, αλλοδαπή 51 ετών ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις της, χθες το μεσημέρι, από τη θαλάσσια περιοχή Αστρίς ν. Θάσου. Αρχικά τής παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από ιδιώτη γιατρό, ενώ στη συνέχεια μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Πρίνου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.
Από το Α' Λιμενικό Τμήμα Θάσου του Κεντρικού Λιμεναρχείου Καβάλας που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.

Χωρίς τις αισθήσεις του εντοπίστηκε επίσης, χθες το απόγευμα, στην παραλία Χάραμα Αλεξανδρούπολης, 80χρονος, στον οποίο παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από ναυαγοσώστη, ενώ στη συνέχεια μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Αλεξανδρούπολης που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής από το Εργαστήριο Ιατροδικαστικών Επιστημών Π.Γ.Ν. Έβρου.

Τέλος, χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, χθες το απόγευμα, στην παραλία Μεταμόρφωσης Χαλκιδικής, 79χρονος αλλοδαπός, ο οποίος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Πολύγυρου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Από το Γ' Λιμενικό Τμήμα Νέου Μαρμαρά του Λιμεναρχείου Ιερισσού που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής από το Εργαστήριο Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας Διαβατών.