Ο πρόεδρος της Κ.Ο του ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτης Φάμελλος με μία λαϊκίστικη και αχρείαστη ανάρτηση, έβγαλε από το χρονοντούλαπο της ιστορίας τα χρόνια της κρίσης και των μνημονίων, επιρρίπτοντας ευθύνες σε Νέα Δημοκρατία και ΠΑΣΟΚ, παρόλο που πλέον η ελληνική οικονομία έχει ανοίξει τα χαρτιά της. Παράλληλα επιχειρεί μία προσπάθεια αποποίησης των ευθυνών του ΣΥΡΙΖΑ, την περίοδο της «περήφανης διαπραγμάτευσης» και του τρίτου σκληρότερου και αχρείαστου μνημονίου. 

Αλλά να δούμε τι ισχυριζεται ο κ. Φάμελλος, σε μία άτοπη επικοινωνιακά συγκυρία να επανέλθει μετά μία δεκαετία στο θέμα που έφερε τον ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση, που ωστόσο είναι άκαιρο σήμερα.

Όπως έγραψε ο κ. Φάμελλος «Τα «δάνεια με αέρα» σηματοδότησαν την περίοδο χρεοκοπίας της Ελλάδας. Τη διαπλοκή κυβερνήσεων με Μέσα Ενημέρωσης, με λεφτά των φορολογουμένων.

ΝΔ και ΠΑΣΟΚ χρωστάνε πάνω από 400 εκατομμύρια. Είναι «επίσημοι μπαταχτσήδες» και δεν έχουν αποδείξει ότι μπορούν να είναι νοικοκύρηδες για την οικονομία της χώρας.

Αυτά αποτυπώθηκαν από την Εξεταστική για τη Δανειοδότηση Κομμάτων και ΜΜΕ, το 2016.

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ έδωσε μάχη με τη διαπλοκή αλλά, ενώ ο φάκελος για τα «δάνεια με αέρα» πήγε στη Δικαιοσύνη, ακόμα η υπόθεση δεν έχει παραπεμφθεί σε ακροατήριο δικαστηρίου.

Δείτε την ανάρτηση