Λαϊκά δικαστήρια… made in SYRIZA

by Manifesto

Ξαφνιάστηκαν και σοκαρίστηκαν οι Αμερικάνοι από την εισβολή των ψεκασμένων οπαδών του Τραμπ στο Καπιτώλιο.

Εμείς πάλι στην Ελλάδα όχι. Τουλάχιστον οι περισσότεροι. Κι αυτό γιατί ανάλογες σκηνές και επεισόδια τα ζήσαμε στο πετσί μας την εποχή που οι “αγανακτισμένοι”, οι ακροδεξιοί και οι ψεκασμένοι έστηναν κρεμάλες στο Σύνταγμα, έκαναν εφόδους στη Βουλή και στήνανε “λαϊκά δικαστήρια” για τους “τσολάκογλου” και τους “γερμανοτσολιάδες”.

Ποιος ήταν ο μεγάλος κερδισμένος αυτών των αθλιοτήτων που έζησε η πατρίδα μας από τις ορδές των “αγανακτισμένων”; Ο Τσίπρας, ο Καμμένος και ο νεοναζί Μιχαλολιάκος.

Οι δύο πρώτοι, γνωστοί λαϊκιστές, τζογάρισαν πάνω στο θυμό της κοινωνίας (μετά την απόφαση του Γ. Παπανδρέου και του ΠΑΣΟΚ να φέρουν το ΔΝΤ και τα μνημόνια στη χώρα μας) και κατάφεραν αρχικά να κοροϊδέψουν τον λαό και στη συνέχεια να συγκυβερνήσουν αγκαλιά για 4 1/2 χρόνια.

Τι άλλο μας θυμίζει αυτή η εισβολή των ακροδεξιών του Τραμπ στο Καπιτώλιο; Ότι ο Τσίπρας και Καμμένος καθυστέρησαν τη δίκη της Χρυσής Αυγής, με το “επιχείρημα” ότι δεν υπήρχε αίθουσα! Αξίζει τέλος να σημειωθεί ότι η νεοναζιστική συμμορία της Χρυσής Αυγής συνελήφθη και καταδικάστηκε επί ΝΔ.

Σχετικα Αρθρα

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της Δέχομαι Περισσότερα