Με μία ανάρτηση στο X καλωσόρισε τη νέα υφυπουργό Παιδείας Ιωάννα Λυτρίβη ο υπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού Κυριάκος Πιερρακάκης στο αρμόδιο υπουργείο. Πιο συγκεκριμένα, ο υπουργός ανήρτησε στον λογαριασμό του μία φωτογραφία που απεικονίζονται ο ίδιος και η κα Λυτρίβη στο γραφείο του στο υπουργείο. 

Μάλιστα, τη φωτογραφία που δημοσίευσε ο κ. Πιερρακάκης τη συνόδευσε με το εξής κείμενο: «Καλωσορίζουμε στο Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού την Ιωάννα Λυτρίβη. Μαζί με τη Ζέττα Μ. Μακρή θα εργαστούμε για την αναβάθμιση της παιδείας, έχοντας στο επίκεντρο της στρατηγικής μας τους πραγματικούς πρωταγωνιστές: τους εκπαιδευτικούς, τους μαθητές και τους φοιτητές».

Πιερρακάκης: Καλή επιτυχία στη Δόμνα Μιχαηλίδου 

Όπως έγινε γνωστό η νέα υφυπουργός Ιωάννα Λυτρίβη θα αναλάβει την ευθύνη της επαγγελματικής εκπαίδευσης και κατάρτισης και της δια βίου μάθησης, με την Ζέτα Μακρή να αναλαμβάνει την προσχολική και σχολική εκπαίδευση.

Παράλληλα, ο υπουργός Παιδείας ξεπροβόδισε, πάλι, μέσα από μία φωτογραφία που ανήρτησε στο X, και την προκάτοχο της κας Λυτρίβη Δόμνα Μιχαηλίδου, η οποία αναβαθμίστηκε στη θέση της υπουργού Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης στο αρμόδιο υπουργείο. 

Τη φωτογραφία με την κα Μιχαηλίδου, στην οποία απεικονίζονται οι δυο τους σε κάποια επίσημη επίσκεψη, ο κ. Πιερρακάκης την συνόδευσε με ένα «ευχαριστώ» και ειδικότερα με λίγα αποχαιρετιστήρια λόγια: «Θέλω να ευχαριστήσω τη Δόμνα Μιχαηλίδου για τους έξι μήνες παραγωγικής συνεργασίας στο ΥΠΑΙΘΑ. Της εύχομαι καλή επιτυχία στα νέα της καθήκοντα στο υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης».