Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης  συγχαίρει τους Έλληνες πρωταθλητές για τις μεγάλες επιτυχίες τους στον υγρό στίβο και αναφέρεται στην απόφαση της χώρας μας να διεκδικήσει τη διοργάνωση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Υδατοσφαίρισης Ανδρών του 2028.

Ο Απόστολος Χρήστου, ο Απόστολος Σίσκος και όλα τα «δελφίνια» της Εθνικής μας μας έκαναν για ακόμη μία φορά υπερήφανους, επιβεβαιώνοντας πως η Ελλάδα μπορεί να πρωταγωνιστεί στο κορυφαίο επίπεδο.

«Θα είναι μια μοναδική ευκαιρία η πατρίδα μας να βρεθεί, για μία ακόμα φορά, στο διεθνές προσκήνιο, φιλοξενώντας ένα κορυφαίο αθλητικό γεγονός. Να αναδείξει τις αρετές των αθλητών μας που μας χαρίζουν διαρκώς μεγάλες συγκινήσεις.» αναφέρει στην ανάρτησή του ο πρωθυπουργός.