Στην τραγωδία της Τανάγρας αναφέρθηκε στην έναρξη της ομιλίας του ο Κυριάκος Μητσοτάκης από τη ΔΕΘ, υπογραμμίζοντας τον καθημερινό κίνδυνο που αναλαμβάνουν οι Έλληνες πιλότοι.
Με πρώτη αναφορά στην τραγωδία στην Τανάγρα και την απώλεια των δύο πιλότων της Πολεμικής Αεροπορίας ξεκίνησε την ομιλία του στη ΔΕΘ ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.
Ο πρωθυπουργός εξέφρασε τη βαθιά θλίψη του για τον θάνατο των δύο χειριστών, τονίζοντας ότι η σκέψη όλων βρίσκεται στις οικογένειες και στους ανθρώπους τους.
Όπως επισήμανε, το τραγικό δυστύχημα αποτελεί ακόμη μία υπενθύμιση του καθημερινού κινδύνου που αναλαμβάνουν οι Έλληνες Ίκαροι κατά την εκτέλεση της αποστολής τους.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης διαβεβαίωσε παράλληλα ότι η Πολιτεία θα σταθεί δίπλα στις οικογένειες των δύο πιλότων, στηρίζοντάς τες μετά τη βαριά απώλεια