Κυρανάκης: Ο Τσίπρας μπήκε ήδη στο κάδρο αφού καλύπτει τον Παπαγγελόπουλο

608
tomanifesto.gr manifesto to manifesto manifesto gr manifesto.gr tomanifesto manifestogr μανιφεστο manifesto news efimerida manifesto eidhseis to manifesto eidiseis Κυρανάκης: Ο Τσίπρας μπήκε ήδη στο κάδρο αφού καλύπτει πολιτικά τον Παπαγγελόπουλο

Για τις εξελίξεις στην υπόθεση της Novartis και την πρόταση της Νέας Δημοκρατίας για σύσταση Προανακριτικής Επιτροπής κατά του Δημήτρη Παπαγγελόπουλου, τοποθετήθηκε ο βουλευτής του κόμματος, Κωνσταντίνος Κυρανάκης, μιλώντας στον ΣΚΑΪ 100,3 και τους Δημήτρη Οικονόμου και Εύα Αντωνοπούλου.

“Δεν βιαζόμαστε να βγάλουμε συμπεράσματα, αλλά οι καταγγελίες εισαγγελικών λειτουργών, όπως η χθεσινή της κ. Ράικου, είναι πολύ σοβαρή”, τόνισε.

“Ο κ. Τσίπρας έχει βάλει ήδη τον εαυτό του στο κάδρο, από τη στιγμή που επίσημα το κόμμα του υπερασπίζεται και καλύπτει πολιτικά τον κ. Παπαγγελόπουλο. Σε κάθε περίπτωση, ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης θα πρέπει να απαντήσει αν όλα αυτά που έκανε, έγιναν κατ’ εντολήν κάποιου ανώτερου στελέχους της κυβέρνησης, ή αν τα έκανε μόνος του”, ανέφερε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στα Νότια της Β’ Αθηνών.

“Είτε ο φάκελος επιστρέψει στη Δικαιοσύνη, είτε μείνει στη Βουλή, η διερεύνηση θα πάει μέχρι τέλους. Η προανακριτική θα εξετάσει κατά πόσο τα αδικήματα για τα οποία παραπέμπεται ο κ. Παπαγγελόπουλος είναι στα καθήκοντα του υπουργού ή επ’ ευκαιρία των καθηκόντων”, υποστήριξε ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης.

Όλες οι ειδήσεις που έχουν σημασία, από την Ελλάδα και τον Κόσμο, έγκυρα και έγκαιρα στο tomanifesto.gr